Case Rebranding en intranet voor Slager De Haas

Keurslager de Haas is een slagersbedrijf met meerdere vestigingen in de regio Arnhem. Het ambacht van slachter wordt al generaties lang doorgegeven binnen het bedrijf. Wij hebben voor Keurslager De Haas een nieuwe website ontwikkeld, inclusief een intranet voor de medewerkers.

Intranet Gemak voor de medewerkers

Keurslager de Haas wilde graag een totaaloplossing voor hun online aanwezigheid en bedrijfsvoering. Bestaande uit een nieuwe website waar bezoekers online bestellingen kunnen plaatsen en een intranet voor medewerkers. Dit intranet biedt een eenvoudige manier om het contante geld te tellen en een HACCP-module die medewerkers ondersteunt door aan te geven wanneer ze welke schoonmaaktaken moeten uitvoeren. Ook is er een module ingebouwd waarmee medewerkers een signaal krijgen zodra de versproducten over de houdbaarheid heen komen.

Vergrote impact: meer online zichtbaarheid

+13% Meer bezoekers

Premium huisstijl voor De Haas

Keurslager de Haas wilde zich meer onderscheiden van de concurrentie door zich te profileren als ‘premium brand’slager. Daarom hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. Tijdens dit proces veranderde de landelijke keten de kleding van het personeel naar zwart. Dit wilde De Haas graag doorvoeren in de rest van de huisstijl.

Strak logo en gebruiksvriendelijke website

Het nieuwe logo oogt strak en heeft een premium uitstraling. Een mooi detail is dat de S in het logo is gebaseerd op een vleeshaak, wat natuurlijk goed past bij het vak. Op basis van de vernieuwde huisstijl hebben we niet alleen de homepage ontworpen, maar ook verschillende vervolgpagina’s om de look & feel goed over te kunnen brengen. Binnen het ontwerp hebben we rekening gehouden met de manier waarop de bezoekers door de website heen navigeren om zo de hoogste gebruiksvriendelijkheid te realiseren.

Snelle website en intranet met meerwaarde

Het nieuwe ontwerp hebben we omgezet naar een razendsnelle, responsive website en het intranet gekoppeld aan de landelijke database van de Keurslager. Ook hebben we eigen faciliteiten voor de Keurslager winkels van De Haas toegevoegd, zoals een HACCP-systeem met een bederfmodule. Dit werd eerder namelijk allemaal op papier geregistreerd. Deze totaaloplossing biedt meer overzicht over de verschillende vestigingen en bespaart De Haas veel tijd, papierwerk en geld.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1