Case Website met partnertoegang voor Vastiva

Bij Pixel Creation geloven we dat een goede website niet alleen mooi moet zijn, maar ook resultaatgericht. Voor Vastiva hebben wij een dynamisch platform ontwikkeld. Vastiva is een makelaar in recreatie vastgoed.

Unieke ervaring

Of je nu een potentiële vastgoed investeerder of een partner bent, wij bieden een unieke ervaring aan. Ons platform gaat verder dan alleen een prachtig ontworpen website; het biedt functionaliteiten die jouw investeringsmogelijkheden vergroten en de toegang tot off-market aanbiedingen vereenvoudigen.

Toegang op maat

Door simpelweg een account aan te maken, krijg je als investeerder toegang tot een op maat gemaakt dashboard. Hier kun je jouw eigen aanbod plaatsen en beheren, en tegelijkertijd eenvoudig door het beschikbare off-market aanbod bladeren. Met ons uitgebreide en geavanceerde filtersysteem vind je snel en efficiënt de investeringsmogelijkheden die bij jou passen.

Partners

Partners hebben ook de mogelijkheid om een account aan te maken. Hierdoor kun je nauw samenwerken met de makelaar en zorgen voor een naadloze communicatie. Samen kunnen we de beste resultaten behalen en innovatieve kansen creëren op het gebied van recreatie vastgoed.

Wat kan ons webbureau voor jou betekenen?

Bij Pixel Creation streven we ernaar om altijd voorop te lopen in de nieuwste webtechnologieën. Ons platform is volledig responsive en geoptimaliseerd voor zowel desktops als mobiele apparaten. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig hun investeringsmogelijkheden beheren, waar en wanneer het hen het beste uitkomt.

Ons team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het creëren van een aantrekkelijke gebruikersinterface, het implementeren van geavanceerde zoekfuncties of het integreren van een veilig betalingssysteem, wij hebben de juiste expertise in huis.

Cases Trots op ons werk

1