Case Moderne website met API integratie voor trouwen.nl

Een nieuw ontwerp gemaakt en uitgewerkt naar een snelle website. De nieuwe front-end hebben wij gekoppeld aan de bestaande data middels een API koppeling.

Razendsnelle website met eigentijdse uitstraling Nieuwe website voor Trouwen.nl

Trouwen.nl is een groot online inspiratie platform waarop je alles kunt vinden voor jouw bruiloft. We hebben een compleet nieuw ontwerp gemaakt voor een meer eigentijdse uitstraling. Dit ontwerp hebben wij omgezet naar een nieuwe front-end. Vervolgens hebben wij deze front-end doormiddel van een (JSON) API gekoppeld aan een back-end systeem ontwikkeld door XStheCloud. Het resultaat is een razendsnelle website, met duidelijke scheiding van front- en back-end.

Hoe meer aandacht, hoe groter de impact

-17% Bouncepercentage

klantvraag

Trouwen.nl wilde een vernieuwd, eigentijds ontwerp voor hun trouw platform(s) waar hun doelgroep weg van zou zijn. Daarnaast was één van de belangrijkste wensen dat het mogelijk zou worden om razendsnel de juiste content te vinden. Er was zoveel data dat het zoeken van de juiste informatie namelijk steeds langer duurde. Om dit mogelijk te maken hebben we Sooqr in de nieuwe website geïmplementeerd. Bezoekers kunnen op de nieuwe website dus binnen no-time alle informatie vinden om hun droombruiloft te plannen.

ontwerp en de ontwikkeling van de website

De vraag van de opdrachtgever Het back-end systeem (waar alle data in stond) was al gemaakt en de vraag aan ons was dus om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen en deze te koppelen aan het bestaande systeem. Een leuke uitdaging! Voor dit project zijn wij daarom begonnen met het maken van een mooi, nieuw ontwerp. Wij hebben niet alleen de homepage ontworpen, maar ook verschillende vervolgpagina’s om de look & feel goed over te kunnen brengen. Binnen het ontwerp hebben we rekening gehouden met de manier waarop de bezoekers door de website heen navigeren om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te realiseren.

Het resultaat

Het resultaat Het nieuwe ontwerp hebben wij omgezet naar een snelle, responsive website waar de opdrachtgever erg blij mee is. Tijdens het ontwikkelen van de front-end hebben wij deze direct aan het bestaande systeem gekoppeld middels een API koppeling. Zo stond er binnen no-time een nieuwe website online waar alle partijen trots op zijn.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1