Case Een website en register op maat

Een website die de kwaliteit en professionaliteit van onteigeningsdeskundigen waarborgt en bevordert. De onteigeningsdeskundigen die bij Register DOBS zijn aangesloten kunnen via de ‘Mijn omgeving’ zelf hun Permanente Educatie punten (PE-punten) registreren en inzien. Het registeren van PE-punten kan door evenementen en trainingen waar PE-punten voor gegeven worden in te voeren in de ‘Mijn omgeving’. Register DOBS is hét officiële landelijke register van onteigeningsdeskundigen.

Het Register Dobs: Garanderen en verbeteren van deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid

Nieuw en modern jasje

Nieuwe functionaliteiten

We hebben verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd in vergelijking met de oude website. Gebruikers kunnen nu online hun PE-punten bekijken en bijhouden. Daarnaast is het mogelijk om de Eigen Verklaring digitaal in te vullen en te versturen. Dit document bevestigt dat de onteigeningsdeskundige zich houdt aan de gedragscode en reglementen van de organisatie.

Het eindresultaat

Als eindresultaat hebben we een supersnelle en bovenal gebruiksvriendelijke WordPress website opgeleverd. Register Dobs heeft dan ook laten weten zeer tevreden te zijn met het eindresultaat.

Cases Trots op ons werk

1