Case Webwinkel voor Beddenleeuw

Voor Beddenleeuw hebben we een hele specifieke webwinkel ontwikkeld waarop mensen snel en eenvoudig hun boxspring kunnen samenstellen en afrekenen.

Verschillende werkzaamheden Beddenleeuw naar de top

Beddenleeuw is een van de grootste boxpring leveranciers van Nederland. Aan ons was gevraagd of we een goed converterende webwinkel konden maken. Zoals je kan zien is de webwinkel heel overzichtelijk van opzet. Beddenleeuw biedt goede kwaliteit boxsprings tegen erg aantrekkelijke prijzen. De webwinkel ziet er niet direct uit als die van een prijsvechter maar het is toch direct duidelijk dat Beddenleeuw goede producten levert tegen een lage prijs. Daarnaast hebben we de huisstijl van de verschillende merken van Beddenleeuw een update gegeven. We hebben voor het moederbedrijf de kantoorkosten kunnen verlagen door de administratieve processen volledig te digitaliseren. Ook de online marketing van Beddenleeuw wordt door ons uitgevoerd. Voor ons beiden een succesvolle samenwerking!

Zonder goede cijfers geen vooruitgang:

210% meer conversie

Huisstijl en website ontwerp

Zowel de huisstijl als de website van Beddenleeuw heeft een update gekregen. Met een moderne uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de website, geven we de klanten de ultieme ervaring.

WooCommerce webwinkel

De webshop van Beddenleeuw is te beheren via WordPress. Om de bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we gebruik gemaakt van WooCommerce.

Fotografie & online marketing

Voor Beddenleeuw hebben we ervoor gekozen de producten te fotograferen voor gebruik in de webwinkel/configurator. Het digitaal animeren was ook mogelijk geweest maar met echte foto’s krijg je een beter beeld van het product.

Cases Trots op ons werk

1