Case Full-service voor Natuurcentrum Arnhem

Een nieuwe website wat meer gericht is naar de natuur, milieu en duurzaamheid. Met daarbij een nieuw huisstijl en nieuwe producten.

Fullservice pakket Samenvoegen van 3 websites

Bij Natuurcentrum Arnhem krijgen Arnhemse scholieren lessen in natuur en milieu. In 2015 ontvingen wij van de Gemeente Arnhem de opdracht tot het bouwen van drie websites voor de stadsboerderijen in Arnhem. Voor de nieuwe website hebben we deze drie websites samengevoegd tot één website.

WordPress & hosting

Voor het bouwen van deze websites is gekozen voor WordPress. De mensen van het Natuurcentrum Arnhem hebben zelf de website gevuld. Goede tekst en mooie foto’s maken de website helemaal af.

Domein en hosting door Pixel Creation
Ook domein en hosting verzorgen wij voor het Natuurcentrum Arnhem.

Print & Sign

Door de nieuwe huisstijl, mocht het drukwerk natuurlijk niet ontbreken. We hebben nog veel drukwerk op de planning staan, maar er zijn nu al diverse producten gemaakt: Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen Bestickering voor o.a. de elektrocars & huifkar Verschillende vlaggen Stempels en kortingskaarten En nog veel meer!

Webshop WooCommerce

Natuurcentrum Arnhem heeft hun eigen boerderijwinkels begonnen bij de Korenmaat en de Molenplaats. Om deze producten ook online aan te bieden, is Woocommerce in de website ingebouwd.

Cases Trots op ons werk

1