Case Een website met een handige offerte- en contractmodule

Een moderne website die klanten laat zien wat Kenter allemaal te bieden heeft op het gebied van energieoplossingen, met een handige contracten module op EAN-code.

Ontwerp en uitbreiding WordPress website gericht op conversie

Kenter is een organisatie die bijna 25.000 klanten ondersteunt met hun energievraagstukken. Zij hebben ons gevraagd om een website te maken die hun aanbod goed weergeeft en een contracten module die geïntegreerd is in de webbeheerder.

Creatie & Optimalisatie

Wij hebben voor Kenter een website ontwikkeld die hun aanbod en visie goed weergeeft. De website is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en snel. We optimaliseren de website voortdurend, zodat deze altijd up-to-date en veilig blijft. De website is zo opgebouwd dat deze makkelijk uit te breiden is. Zo kan Kenter snel inspelen op veranderingen in de markt. Daarnaast hebben we Kenter geholpen met het inrichten van Google Analytics, zodat ze alle data van de website goed en overzichtelijk kunnen meten. Zo kunnen ze hun online prestaties verbeteren en hun klanten beter bedienen.

Offerte- en contractmodule

Een van de functionaliteiten die we hebben toegevoegd aan de website van Kenter is de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor een nieuwe of andere aansluiting. Hiervoor hebben we een koppeling gemaakt met een EAN lijst, hierin staat welke aansluitingen mogelijk zijn per gebouw. Zo kunnen klanten snel en eenvoudig zien welke opties ze hebben en wat de kosten zijn. Een andere functionaliteit die we hebben toegevoegd is de contracten module. Met deze module kunnen klanten hun contracten met Kenter inzien en beheren. Ze kunnen bijvoorbeeld hun contract verlengen, opzeggen of wijzigen. De contracten module is gekoppeld aan het klantportaal van Kenter, waar klanten ook hun energieverbruik en -kosten kunnen monitoren. Zo bieden we klanten meer gemak en inzicht in hun energiezaken.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1