Logo laten maken

Om trots te kunnen zijn op je eigen logo is betrokkenheid nodig. Daarom nemen we je vanaf de eerste schetsen mee in het proces. Wij komen bij je op bezoek en willen graag jouw bedrijf en je drijfveren leren kennen.


Ben je op zoek naar een logo dat bij jou past? Welkom! Bij ons zit je goed.
Na onze kennismaking gaan wij er samen voor. Allereerst stellen wij een uitgebreide briefing op. In een gesprek vragen wij jouw het hemd van het lijf en noteren dat in een document. Wij vragen jou te vertellen over je bedrijf, de doelgroep die je wil bereiken en te vertellen over jouw product of dienst. We willen je bedrijf en je doelgroep namelijk zo goed mogelijk leren kennen, zodat we een logo kunnen ontwerpen die bij je past. Het helpt ook als je al wat leuke voorbeelden van logo’s die je aanspreekt mee neemt.

Na de briefing gaan wij aan de slag met het ontwerp van je logo. Wij maken verschillende ontwerpvoorstellen waaruit jij vervolgens kunt kiezen. We bekijken ze samen en luisteren naar jouw feedback. Ben je tevreden? Dan maken wij een definitief ontwerp.  

Huisstijl

Een logo maakt onderdeel uit van jouw huisstijl. Ook voor een unieke huisstijl kun je bij ons terecht. Je leest er hier meer over.

Om je huisstijl te bewaken, geven wij je een huisstijlhandboek. Dit handboek bevat alle richtlijnen voor het gebruik van je huisstijl. Zo weet je zeker dat je huisstijl overal en door iedereen hetzelfde wordt gebruikt.