Logo laten maken

Logo laten maken

Je logo is een herkenbaar beeldmerk van je bedrijf. Vaak letterlijk het uithangbord! Je logo wordt als eerste gezien en verdient het om serieus genomen te worden.

Een goed logo geeft de boodschap van je merk weer en zorgt dat je bedrijf bekendheid krijgt. Een goed logo valt op en versterkt het imago en de identiteit van je bedrijf of organisatie. Professioneel, persoonlijk, herkenbaar. Pixel Creation ontwerpt graag een nieuw logo of we zorgen voor een modernisering van je huidige logo. We ontwerpen een logo dat goed toepasbaar is, zowel online als offline. Jouw bedrijf of merk kan er goed mee voor de dag komen en het logo is altijd toe te passen omdat wij in het design rekening houden met waar jij het logo voor wilt gebruiken.

Zoekresultaten

Samenvatting van internet

Een goed logo is uniek, onmiddellijk herkenbaar, geeft de boodschap van je merk weer en zorgt ervoor dat je opvalt. Eeneffectief logo ziet er professioneel uit en geeft de persoonlijkheid van eenmerk duidelijk weer. Een goed logo moet ook werken op elke grootte en overal waar je je logo wilt gebruiken.

Na onze kennismaking gaan wij er samen voor. Allereerst stellen wij een uitgebreide briefing op. In een gesprek vragen wij jouw het hemd van het lijf en noteren dat in een document. Wij vragen jou te vertellen over je bedrijf, de doelgroep die je wil bereiken en te vertellen over jouw product of dienst. We willen je bedrijf en je doelgroep namelijk zo goed mogelijk leren kennen, zodat we een logo kunnen ontwerpen die bij je past. Het helpt ook als je al wat leuke voorbeelden van logo’s die je aanspreekt mee neemt.

Logo definitief

Na de briefing gaan wij aan de slag met het ontwerp van je logo. Wij maken verschillende ontwerpvoorstellen waaruit jij vervolgens kunt kiezen. We bekijken ze samen en luisteren naar jouw feedback. Ben je tevreden? Dan maken wij een definitief ontwerp.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Huisstijl

Een logo maakt onderdeel uit van jouw huisstijl. Ook voor een unieke huisstijl kun je bij ons terecht. Je leest er hier meer over.

Om je huisstijl te bewaken, geven wij je een huisstijlhandboek. Dit handboek bevat alle richtlijnen voor het gebruik van je huisstijl. Zo weet je zeker dat je huisstijl overal en door iedereen hetzelfde wordt gebruikt

Meer over huisstijl ontwerpen

Breng jouw merk tot leven

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1