Microsoft365 werkplek software
Microsoft365 werkplek software

Maatwerk voor de MKB-er Microsoft365 software

Pixel Creation biedt Microsoft365 software aan. Wij zorgen voor de inrichting, migratie en het beheer.

Inventarisatie

Het kiezen van de juiste software licenties is niet altijd even gemakkelijk. Veel pakketten bieden aan de ene kant veel te veel en aan de andere kant kom je functionaliteiten te kort. Voordat wij licenties aanschaffen inventariseren we wat nodig is in jouw situatie. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we bepalen welk Microsoft pakket het beste past;

  • Welke software gebruik je nu en wat zou je willen veranderen?
  • Hoeveel mensen maken gebruik van kantoor software?
  • Werk je met vaste werkplekken of met flex werkplekken?
  • Moeten medewerkers ook thuis kunnen inloggen?
  • Wil je alles online gebruiken of wil je ook met apps werken?
  • Welke bijzondere functionaliteiten zijn nodig?

Microsoft365 voor goede doelen

Voor goede doelen stichtingen (uitsluitend ANBI) bieden wij gratis Microsoft365 licenties aan via TechSoup. Dit is echter niet onbeperkt en er zijn wel eenmalige inrichtings- en migratiekosten. Ook kan het zijn dat er soms onderhoudskosten gerekend worden.

Microsoft365 voor grote bedrijven

Wij bieden Microsoft365 diensten aan bedrijven en organisaties tot maximaal 300 gebruikers. Meer dan 300 gebruikers? In dat geval verwijzen we je naar hierin gespecialiseerde partners.

Microsoft365 voor ZZP-ers

Wij bieden business pakketten van Microsoft aan. Ben je ZZP-er? Ook dan zijn business pakketten erg interessant. Wij leveren uitsluitend Microsoft365 diensten en geen Office Home licenties. Office Home koop je zelf direct bij Microsoft en daar bieden wij geen ondersteuning op.

Eenmalige configuratie

Configuratie en migratie van oudere software bieden wij online aan maar ook op locatie. Onze ICT-er Cees komt graag bij je op bezoek voor zowel de inventarisatie als de uitvoering.

Support Microsoft365

Is de kantoor software van Microsoft365 eenmaal ingericht dan leveren wij doorlopend support. In onze spelregels vind je een prijsoverzicht van onze Microsoft365 support diensten.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Jouw mogelijkheden bespreken?

Kennismaken?
1