Social media effectief inzetten?

Heb jij behoefte aan een partner die je kan adviseren en ondersteunen bij jouw social media marketing? Onze jonge, creatieve marketeers staan voor je klaar!

Aan de slag!

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en nog veel meer kanalen worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen en vormen daarmee een waardevol platform voor jouw bedrijf.

Social media zakelijk inzetten

Ieder social media kanaal is anders en zo is ook de doelgroep en content per kanaal anders. Toch plukken veel bedrijven hier nog niet de vruchten van. Wij kunnen je helpen door niet alleen samen met je mee te denken over welke kanalen interessant zijn, maar ook door creatieve ideeën te bedenken waarmee jij jouw doelgroep bereikt via social media. Of beter nog, waarmee jij in gesprek komt met jouw doelgroep via social media. Want het doel is niet alleen naamsbekendheid opbouwen, maar ook om interactie aan te gaan en een band op te bouwen met potentiële klanten.

Social advertising

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij adverteren op verschillende social media kanalen. Afhankelijk van jouw online doelen en de uitgewerkte strategie bepalen wij welke kanalen het meest interessant zijn voor jou. Social advertising is interessant omdat je een specifieke doelgroep aanspreekt op een passende manier. Niet alleen biedt social advertising enorm veel kansen m.b.t. het aangaan van interactie met de doelgroep, ook zijn de kosten vaak lager dan de kosten van adverteren in Google. De reden hiervoor is dat er nog relatief weinig bedrijven adverteren via sociale media. Dus wacht niet langer! 

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Bereik jouw doelgroep waar ze actief zijn!
Goedenacht, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website