theater.write(
              
             );
             
            

Website onderhoud

Een website moet continu up-to-date blijven, niet alleen voor Google maar ook voor de gebruiker. Er moet dus ook flink wat tijd in worden gestoken om jouw website te onderhouden. Wij willen je graag blijven ondersteunen bij het verbeteren en uitbouwen van je website. Door je website goed te onderhouden, regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen, updates of uitbreidingen te realiseren blijf je in beeld bij je doelgroep. Het goed invullen van jouw website is erg belangrijk. Alleen met een goed design en een hoop geld in advertenties zul je goede content nodig hebben om jouw bezoeker te overtuigen en te leiden naar een conversie.

 

Een CMS kiezen

Een website vullen en onderhouden doe je via een CMS oftewel Content Management Systeem. Veel internetbureau's doen dit op basis van een Wordpress CMS, wij doen het echter graag op onze eigen manier! Wordpress is gericht op het schrijven van blogs, bevat veel onnodige content die eigenlijk alleen maar tot afleiding en verwarring zorgt. Wij bouwen daarom liever een website gebaseerd op ons eigen CMS. Het CMS is naar jullie wens in te richten en is erg gebruiksvriendelijk. Het CMS is gebaseerd op de gedachtegang om alle overbodige informatie te elimineren. Doordat het CMS makkelijk te gebruiken is bespaart het voor jou veel tijd en dat is ons doel.

 

Website onderhoud is dus belangrijk!

Zoals net ook al gezegd, de doelstelling van je website is natuurlijk dat de bezoekers ook daadwerkelijk jouw producten of diensten gaan afnemen. Bezoekers kunnen zich op je nieuwsbrief abonneren of een product via je webwinkel aanschaffen. Je website moet dus blijven opvallen en daarvoor is het noodzakelijk up-to-date te blijven. Voor klein onderhoud bieden wij aan om een onderhoudscontact af te sluiten. Hiervoor verrichten we maandelijks bepaalde diensten. Je weet dan zeker dat het gebeurt en de kosten van het onderhoud blijven stabiel. Website onderhoud kan ook tegen ons uurtarief worden afgenomen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de voorwaarden!

Gebruikersgemak

Voor de website beheerder is gebruikersgemak minstens net zo belangrijk als voor de websitebezoeker. De website beheerder wil dat aanpassingen snel en efficient gedaan kunnen worden. Een efficient werkend content management systeem kan je veel dure beheerkosten besparen. Het CMS van Pixel Creation is duidelijk, makkelijk en compleet zodat de website beheerder efficient zijn werk kan doen.

Gebruiksgemak

Internetters zijn ongeduldig. Ze willen snel doorklikken en informatie direct tot zich nemen. Een logische opbouw en een duidelijke navigatiestructuur vergroten het gebruikersgemak.

Je bepaalt zelf de inhoud

Door middel van het Content Management Systeem kun je zelf de inhoud van je website beheren. Wijzigingen of aanvullingen kun je direct doorvoeren; daar heb je ons niet meer voor nodig!

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?