Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een vorm van online marketing waarbij je advertenties plaatst in zoekmachines zoals Google. Wanneer iemand zoekt naar jouw product of dienst, kan jouw advertentie worden weergegeven in de zoekresultaten. Dit is een effectieve manier om jouw bedrijf te promoten en meer klanten te bereiken.

Het belang van SEA

Naast het verhogen van het aantal websitebezoekers door organische, niet betaalde zoekresultaten (SEO) is het ook mogelijk om betaald te adverteren in zoekmachines. Dit heet SEA (Search Engine Advertising). Wij werken voornamelijk met de zoekmachine van Google. Adverteren op Google (Google Ads) is een effectieve manier om op korte termijn naamsbekendheid op te bouwen, meer bezoekers naar jouw website of webshop te trekken en meer rendement te realiseren. Maar het is niet zo makkelijk als het lijkt. 

Waarom Google Ads uitbesteden?

Zoekmachine adverteren is een expertise. Los van de kennis die je nodig hebt om écht optimaal gebruik te maken van SEA, is het ook een vakgebied dat snel veranderd. Zo moet je jouw eigen data uit Google Analytics goed kunnen begrijpen om geen geld te verbranden aan een doelgroep die je toch wel weet te vinden. Wij helpen je graag om een succesvolle Google Ads campagne te ontwikkelen die aansluit bij jouw digitale strategie en waarmee jij jouw online doelen gaat behalen.

Wil jij online meer rendement?

Is het voor jou ook tijd om te adverteren? Of heb je al stappen gezet in het adverteren op Google maar levert jouw Google Ads campagne niet op wat je had gehoopt? Onze Google Ads specialist helpt je graag. Naast een kennismaking en het bepalen van de online doelen, voert onze expert ook quick scan van jouw website of webshop uit. Neem contact met ons op en laat ons weten waar je mee bezig bent en waar je wel hulp bij kunt gebruiken.

1