Website laten ontwikkelen

Jouw website of webshop wordt altijd opgeleverd met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Daarmee kun je zelf jouw site of shop aanpassen en wijzigen. Wij maken veel gebruik van het CMS WordPress.

Een website of webshop is voor veel bedrijven en organisaties het belangrijkste kanaal naar de buitenwereld. Dat moet ie wel tip-top zijn en helemaal bij jouw look & feel passen.

Wij ontwikkelen voor jou een unieke website, webshop of maatwerk systeem. Uniek omdat wij voor iedere pagina zelf de lay-out ontwikkelen zoals jij dat wil. Wij gebruiken geen standaard templates. Heb je zelf een idee hoe jij je website of webshop wil vormgeven? Laat ons de voorbeelden zien, dat kunnen wij zeker voor je ontwikkelen.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Responsive WordPress websites

Voor het ontwikkelen van websites gebruiken wij de meest gangbare technieken, zoals WordPress en Bootstrap, en werken met de nieuwste versies. Wij ontwikkelen volledig responsive maar wel mobile first. Responsive houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm waar de bezoeker de website mee bekijkt. Wij ontwikkelen met een schone code. Dit betekent dat wij de kortste code gebruiken om jouw pagina’s te laten werken zodat zoekmachines zoals Google gemakkelijk de belangrijkste teksten kan vinden, de site of shop snel werkt en hoog scoort in SEO-scans.

Makkelijk te beheren

Het Content Management Systeem (CMS) dat wij gebruiken is meestal WordPress. Wij bouwen het WordPress thema op maat, afgestemd op jouw wensen. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je je eigen website zelf kunt beheren en aanpassen. Wij maken ook gebruik van plug ins. Daarmee wordt de website of webshop uitgebreid of creëer je meer mogelijkheden. Voor een webwinkel werkt de plug in WooCommerce heel goed.

Wil je liever een website of shop op maat?

Elke website of webwinkel bouwen wij helemaal ‘op maat’. We gebruiken WordPress om de website te beheren en wat te ingewikkeld is in WordPress bouwen we geheel zelf! Wij maken hiervoor gebruik van de open source (PHP) webframework Laravel. Voor het beheren van dit systeem maken kan het zijn dat een ander CMS/beheerportal nodig is. Hoe het wordt exact wordt ingericht is afhankelijk van veel factoren, dit is echt maatwerk.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1