Webdesign
Webdesign

Webdesign

Webdesign is het ontwerpproces van websites en webwinkels, waarbij zowel esthetische als functionele aspecten worden meegenomen. Het gaat niet alleen om het grafische ontwerp, maar ook om de interactie en gebruikerservaring van de bezoekers.

Websites zijn interactieve media, waardoor het ontwerp complexer kan zijn in vergelijking met traditioneel drukwerk.

Daarnaast zijn er in webdesign ook mogelijkheden voor het integreren van verschillende elementen zoals animaties, video’s, audio, knoppen, formulieren en andere interactieve onderdelen. Het web biedt ook mogelijkheden voor het ontwikkelen van allerlei applicaties, zoals games, online bankieren, multimedia-toepassingen en meer.

Toegankelijk webdesign

Wij vinden het belangrijk om bij webdesign ook rekening te houden met de toegankelijkheid van websites voor alle gebruikers, inclusief mensen met lichamelijke beperkingen. Richtlijnen zoals de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) van het World Wide Web Consortium en https://digitoegankelijk.nl/ van de Nederlandse overheid helpen bij het streven naar een goede toegankelijkheid van websites.

Bij Pixel Creation begrijpen wij het belang van zowel esthetiek als functionaliteit, evenals de specifieke technische vereisten van het web. We streven ernaar om websites te ontwerpen die aantrekkelijk zijn voor bezoekers en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Een goed design zorgt voor meer conversie

Een webdesign dat niet alleen onderscheidend en uniek is maar ook écht resultaat oplevert? Onze ontwerpers staan voor je klaar!

Neem contact op

Een overzicht van alleWebdesign diensten

Een goed design zorgt voor meer conversie

Neem contact op

Onze klanten vinden dat wij

Meedenken met hun business
Betrokken en doelgericht werken
Snel, hoogwaardige kwaliteit leveren
Altijd goed bereikbaar zijn
Meetbare resultaten neerzetten

Professioneel webdesign

Een professionele website is onmisbaar als jij online succes wilt behalen. Wij maken geen standaard templates, maar ontwerpen een maatwerk website die past bij jouw bedrijf. Wij houden daarbij niet alleen rekening met wat wij mooi vinden, maar ook met wat werkt. Of je nou meer conversies wilt of jouw merk wilt versterken, onze webdesigners maken graag een professioneel ontwerp waarmee jij jouw doelen behaalt.

Webdesign Arnhem

Al meer dan 15 jaar geleden zijn wij begonnen als webdesign bureau in Arnhem. Onze webdesigners ontwerpen al jaren lang vol enthousiasme unieke websites en webwinkels voor opdrachtgevers waar wij trots op zijn. Het grootste deel van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Arnhem en omstreken, waardoor wij makkelijk even langs kunnen komen. Als betrokken bureau vinden we dat erg belangrijk en vinden wij het leuk om bedrijven in de regio online verder te helpen.

Responsive webdesign

Responsive webdesign betekent dat het webdesign geschikt is voor alle apparaten. Door voor iedere versie een goed doordacht ontwerp neer te zetten is het gebruikersgemak dus voor ieder apparaat optimaal. Bij ons is dit de standaard, wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat goed te bekijken is en dat het ontwerp perfect aansluit bij de gebruiker.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Wij werken voor 400+ ambitieuze bedrijven.

Meer weten? Neem contact op

Samen maken we jouw bedrijf sterker!

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Chelsey
  • Chelsey
  • Webdesigner & photographer
1