Webwinkel ontwikkelen

Een goede webwinkel ontwikkelen wij helemaal opmaat in Wordpress/ WooCommerce. Koppeling met jouw boekhoudsysteem? Geen probleem.

Laat ons een nieuwe webwinkel maken voor jouw bedrijf. Een webwinkel is een mooie mogelijkheid voor jouw bedrijf om jouw producten 24/7 aan te bieden. Het aantal online verkopen blijft stijgen maar er ontstaat ook meer en meer concurrentie. Daarom is het belangrijk om een professionele webwinkel te laten maken met duidelijke doelstellingen.

WordPress webwinkel op maat

Als je bij ons een webwinkel laat maken dan is deze makkelijk te beheren middels WordPress en WooCommerce. Standaard functionaliteiten passen wij aan aan jouw wensen, want ieder project is voor ons maatwerk. Overigens is niet alleen het systeem achter jouw webwinkel maatwerk, maar ook het ontwerp. Wij worden er blij van als wij een webwinkel kunnen maken waarmee jij jouw doelgroep omver kan blazen.

Koppelingen & API’s

Onze ontwikkelaars zijn ervan overtuigd dat je jouw data maar op één plek moet willen beheren. Dit is niet alleen om de beheerbaarheid eenvoudig te houden maar ook om ieder systeem zijn eigen taken te laten verrichten. Wij kunnen een koppeling ontwikkelen tussen jouw webwinkel en een ander systeem die over dezelfde data moet beschikken. Denk hierbij aan product data, facturen en informatie sheets. De koppeling tussen data maken wij doormiddel van een API koppeling. Wil jij bijvoorbeeld dat jouw webwinkel direct gekoppeld is aan jouw voorraadbeheer software. Of wil jij een koppeling met jouw boekhoudsysteem? Geen probleem! Wij ontwikkelen graag een koppeling op maat.

Webwinkel succesvoller maken

Nadat wij een unieke webwinkel hebben ontworpen en ontwikkeld kan deze online gezet worden. Een belangrijke mijlpaal binnen het project, maar zeker niet het eind van het project. Wij helpen je namelijk graag bij het onderhouden en verbeteren van jouw webwinkel. Onze online marketing specialisten helpen je bij het verhogen van het aantal bezoekers en het verhogen van het aantal conversies. Kortom, wij kunnen je helpen bij het behalen van jouw online doelen.

Strategisch advies

Veel bedrijven twijfelen of zij wel een webwinkel moeten beginnen en hebben strategische vragen over hun webwinkel. Wij helpen je graag bij het onderzoeken van het potentieel van een goede webwinkel voor jouw bedrijf. Wij kunnen een online strategie voor je uitwerken of geven je website advies. Heb jij een vraag? Laat het ons weten.

1