Wat zijn jouw online doelen?

Een online strategie is uiteindelijk de basis om jouw online doelstellingen te bereiken. Voor ons is een goede online strategie daarom ook altijd het vertrekpunt.

Samen doelen stellen?

Online strategie

Een goede online strategie is onmisbaar nu ook jouw concurrenten het belang van internet begrijpen. Wil jij online het verschil maken en op nummer 1 staan? Dan denken wij graag met je mee over een online strategie en geven wij je eerlijk advies.

Waarom is een goede online strategie belangrijk?

Een online strategie geeft richting aan jouw activiteiten op internet om uiteindelijk jouw online doelstellingen te behalen. Zonder online strategie is het onmogelijk om de juiste stappen te zetten die hiervoor nodig zijn. Uiteindelijk kun je iedere stap die je zet beoordelen. Helpt de volgende stap die ik wil zetten mij om uiteindelijk mijn doelen te halen? Zo kunnen we betere keuzes maken en werken aan jouw online succes.

Verbeter jouw online strategie

Online doelen bepalen

Wat zijn jouw online doelen? Meer verkopen of leads, naamsbekendheid vergroten of wil je een proces automatiseren en hier tijd mee besparen? Samen achterhalen wij ze en maken wij ze concreet.

Meten is weten

Doelgroep onderzoeken

Verplaats je in de bezoeker van jouw website, waarvoor komt deze op jouw website en wie zijn deze bezoekers? We schrijven de behoefte en de doelstellingen van jouw bezoekers uit in een aantal persona's.

Voor wie is jouw website?

Online kanalen bepalen

Op welke online kanalen gaan we ons richten? Want er zijn er zoveel dat we eerst een keuze maken. Onze online specialisten maken deze keuze op basis van jouw doelen en jouw doelgroep.

Welke kanalen zijn relevant?

Hands-on aanpak

Een online strategie is voor ons erg belangrijk, maar in onze aanpak zijn we resultaatgericht. Uiteindelijk is het ons doel om jouw online doelen te behalen en jouw online succes te maximaliseren. Hierbij hanteren we een mix van korte en lange termijn doelen. Zo behaal je rendement, maar werk je ook naar een bepaalde visie toe.

Evaluatie en bijsturing

Een online strategie helpt ons bij het evalueren van de resultaten en bij het bijsturen van de online werkzaamheden. Wij hebben samen online doelen opgesteld en wij willen deze doelen graag bereiken. Wij richten een overzichtelijk dashboard in zodat jij real time zicht hebt op de resultaten die er geboekt worden. Meten = weten.

Samen werken aan jouw online doelen?
Goedenacht, ik ben Jaco

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.