theater.write(
              
             );
             
            

Website optimalisatie

Met een mooie website kom je goed voor de dag. Maar daarmee is nog niet gezegd dat je goed vindbaar bent. Door je website continu te optimaliseren kun je je vindbaarheid vergroten. Dat is de sleutel tot online succes!

Een goed renderende website is onmisbaar voor de ondernemer van nu. Voor online succes is het noodzakelijk dat je goed gevonden wordt. Onze website optimalisatie zorgt ervoor dat je website zo optimaal mogelijk in de zoekresultaten van de zoekmachines komt. Daarmee helpen we je om je resultaten te vergroten.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Zoekmachine geoptimaliseerd wil zeggen dat je website gemakkelijk gevonden zal worden en hoog scoort in Google. Pixel Creation helpt je bij het krijgen van een toppositie in Google en andere zoekmachines.

Wij passen een zoekwoorden analyse toe voordat je website online wordt geplaatst. Deze zoekwoorden kun je vervolgens zelf invullen via het CMS. Bij het publiceren van teksten moet je rekening houden met de vindbaarheid in Google. Mocht het zo zijn dat de teksten niet zoekmachine vriendelijk genoeg zijn, is het mogelijk dat wij de teksten herschrijven zodat deze uniek zijn en goed vindbaar voor potentiele bezoekers.

Geschikt voor alle browsers

Wij bouwen websites volgens de nieuwste W3C-webstandaarden. Bij het uitwerken van het ontwerp houden we het visueel en functioneel ontwerp erbij maar we werken de details uit in de verschillende browsers zelf.

Voordeel van deze werkwijze is dat wij efficient werken en besparen op de ontwerpkosten. Een ontwerp is niet meer 100% pixelproof maar geeft een look and feel weer van het eindresultaat. De code wordt zo opgebouwd dat de website al snel goed werkt in alle browsers en op alle mogelijke beeldschermformaten; daarna wordt gefinetuned.

Heb je een vraag of idee over je website?

Martin

(06) 820 047 50

martin@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?