Service & support
Service & support

24/7 staan we voor je klaar! Service & Support

Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, het updaten van inhoud of het verbeteren van de prestaties, wij nemen graag het werk uit handen. Onze Service en support is er voor mensen zoals jij, die hun website willen laten groeien zonder de stress en gedoe van technische problemen.

Technische ondersteuning

Wanneer je contact opneemt met onze Service en support krijg je toegang tot een breed scala aan diensten. We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is met de nieuwste technologieën en beveiligingsmaatregelen. Onze experts zullen regelmatig backups maken van je website, zodat je nooit de waardevolle inhoud verliest. Bovendien zullen we je website optimaliseren voor een betere snelheid en prestaties, zodat bezoekers snel en probleemloos kunnen navigeren.

Inhoudelijke support

Naast technische ondersteuning bieden we ook inhoudelijke support. Als je nieuwe pagina’s of blogposts wilt toevoegen, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen ervoor dat het voor je gedaan wordt. Ons team van professionele copywriters kan je zelfs helpen bij het creëren van boeiende en overtuigende content, zodat je website nog meer impact heeft.

Nooit meer zorgen over updates

Kortom, met onze service en support hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhouden en updaten van je website. Laat ons het werk voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het gemak van de Service & support van Pixel Creation.

De volgende stap maken

Wij helpen bedrijven en goede doelen stichtingen op weg naar online succes. Door het verhogen van het aantal bezoekers, leads of sales. Ook een volgende stap maken?

Wil jij online groeien?

Een overzicht van alleService & support diensten

De volgende stap maken

Wil jij online groeien?

Lisanne
  • Lisanne
  • Account Director
1