Een website laten maken die resultaat oplevert?

Wil jij een unieke website die meer leads en omzet oplevert? Wij maken samen met jou een website waarmee we jouw bedrijfsdoelstellingen realiseren!

Ben je niet tevreden met het resultaat uit jouw huidige website? Laat ons dan eens met je meekijken. Wij voeren een vrijblijvende scan uit en maken je binnen 24 uur duidelijk wat het probleem is waardoor je niet het maximale resultaat uit je website haalt. Helemaal niet moeilijk of ingewikkeld. Een goed werkende website die resultaat oplevert is een website die logisch en makkelijk te begrijpen is. Wij brengen samen in kaart wat jouw doelgroep nodig heeft en welke meerwaarde jouw bedrijf daaraan kan bieden. Is dit duidelijk? Dan heb je alleen nog een gerichte en duidelijke aanpak nodig om een website te ontwikkelen die resultaat oplevert.

Hoe wij ervoor zorgen dat jouw website bijdraagt aan jouw doelen?

Stap 1: Heldere doelen stellen

In onze ogen is het van belang om vooraf duidelijk te hebben wat het doel is van de website. Zo kunnen we een website maken die niet alleen mooi is en aansluit bij jouw bedrijf, maar kunnen we samen werken aan jouw online marketing doelen. Wat jouw doelen ook zijn, wij willen ze graag samen met jou realiseren. Of je nou leads wilt genereren of sollicitanten wilt aantrekken, wij denken met je mee over jouw online strategie en adviseren je graag.

Stap 2: Een uniek ontwerp

Als je een website laat maken wil je natuurlijk een website die aansluit bij de identiteit van jouw organisatie en de wensen van jouw klanten. Wij ontwerpen unieke websites met oog op gebruikersgemak en resultaat. We besteden erg veel aandacht aan webdesign en zijn erg nauwkeurig. Waarom? Vanwege de 3 seconden regel. Dit houdt in dat een bezoeker binnen 3 seconden al de keuze maakt om op een website te blijven of weg te gaan. Binnen deze drie seconden is een goed ontwerp cruciaal, iedere pixel telt dus!

Stap 3: Website bouwen

Het omzetten van het ontwerp is een belangrijke stap als je een website wilt laten maken. Wij zetten het ontwerp om naar een mooie, gebruiksvriendelijke, snelle en effectieve website gebaseerd op de laatste technieken. De websites die wij maken zijn uniek, professioneel, responsive, en makkelijk in beheer middels ons eigen CMS of WordPress. Wil jij een professionele website laten maken? Wij helpen je graag en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van online (en zelfs een stukje offline) communicatie.

Stap 4: Online marketing

Online marketing is onmisbaar als je jouw online ambities wilt waarmaken. Om jouw website succesvol te maken kunnen we je helpen met het verhogen van traffic en conversies. Steeds vaker helpen we onze klanten met het oppakken van de online marketing activiteiten. Onze focus hierin ligt op: SEOSEA en CRO. Laat één van onze specialisten uitleggen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?
1