theater.write(
              
             );
             
            

Webdesign

Wil jij ook jouw bedrijf of organisatie professioneel presenteren en de juiste doelgroep aanspreken? Onze webdesigners staan klaar om een uniek ontwerp te maken. Een ontwerp waarmee je echt indruk gaat maken! Een design dat overzichtelijk, aansprekend en gebruiksvriendelijk is qua opmaak en indeling. Het Content Management Systeem is naar keuze ons eigen Pixel Creation CMS of een open source CMS (bijv. WordPress). Wil je een onderscheidende website waarmee je daadwerkelijk nieuwe offerteaanvragen ontvangt? Pixel Creation is de specialist op het gebied van webdesign en website ontwikkeling. Bovendien hebben wij veel ervaring in het realiseren van marketingdoelstellingen van bedrijven en instellingen. Onze werkwijze is eenvoudig en doeltreffend laat je inspireren door de vele mogelijkheden van ons webdesign bureau.

Webdesign passend bij je bedrijf of organisatie

Een aansprekend webdesign zorgt voor een optimale conversie. Een goed webdesign is niet alleen een optimale combinatie van vormgeving en techniek. Wat bij de één goed past, past helemaal niet bij de ander. Het is daarom belangrijk om je doelen en wensen goed voor ogen te hebben. Jouw visie gecombineerd met onze passie voor techniek en design geven een optimaal resultaat; passend bij jouw bedrijf of organisatie.

Resultaatgerichte website

Wat wil je bereiken met je website? Je naamsbekendheid vergroten, bedrijfsprocessen vereenvoudigen of je product verkopen? Als wij een website maken moet deze aansluiten bij jouw doelstellingen. Wij maken een website die qua design en techniek zich onderscheid van je concurrenten. Alleen met een goede website en doordachte marketingstrategie kun je gaan voor online succes!

Responsive webdesign

Responsive webdesign betekent dat het webdesign geschikt is voor alle apparaten. Door voor iedere versie een goed doordacht ontwerp neer te zetten is het gebruikersgemak dus voor ieder apparaat optimaal. Bij ons is dit de standaard, wij zorgen ervoor dat uw website op ieder apparaat goed te bekijken is en dat het ontwerp perfect aansluit bij de gebruiker.

Op maat gemaakt

Alle projecten die wij uitvoeren worden vooraf besproken en op maat gemaakt. Standaard functies worden aan jouw wensen aangepast voor optimaal gebruikersgemak.

Tijdloos ontwerp

Met een nieuwe website kun je weer jaren vooruit. Onderscheid begint met herkenbaarheid. Steeds meer mag het bezoeken van een website een beleving zijn.

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?