theater.write(
								  
								 );
						     
						   

Website ontwikkelen

Wil je graag een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Of wil je liever je huidige website verbeteren? Ben je op zoek naar een specialist in website ontwikkeling? Pixel Creation is een full service webdesign bureau die naast een gebruikersvriendelijke website, zorgt voor een doeltreffende en goed vindbare website die nieuwe leads oplevert! Lees meer over onze werkwijze en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van ons webdesign bureau.

Overzichtelijk design, toegankelijkheid, vindbaarheid bij de zoekmachines en het gebruik van webstandaarden worden bij de website ontwikkeling nagestreefd. Je site komt op verschillende beeldschermformaten en in verschillende webbrowsers altijd goed voor de dag.

Websites van Pixel Creation worden volgens W3C-webstandaarden gebouwd. Hierbij maken we gebruik van veel verschillende programmeertalen. Afhankelijk van je wensen bouwen wij de website zodanig dat deze gebruiksvriendelijk is en een korte laadtijd heeft.

 

Van website ontwerp tot website ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat alle informatie op een ideale manier wordt weergegeven op de website. Hier houden wij rekening mee tijdens het ontwerpproces en de realisatiefase. Om zelf de website up-to-date te houden maken wij gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Je kunt kiezen uit ons eigen CMS en WordPress. Welk CMS je ook kiest, de website is hiermee eenvoudig en snel te beheren. Website ontwikkeling door Pixel Creation maakt de website niet alleen professioneel, maar ook eenvoudig in beheer.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

Je kunt niet eindeloos code blijven repareren voor oude browserversies maar wel de nieuwste technieken op het gebied van user experience en performance willen inzetten. Dit kost te veel tijd en genereert een te lange code die niet goed is voor je vindbaarheid in Google. 

Daarom bouwen wij je oude website om naar een nieuwe website waarbij de basiscode netjes en volgens de W3C-standaarden wordt opgezet. Wij besteden liever onze tijd aan zaken die toekomst gericht zijn dan aan het eindeloos blijven omarmen van verouderde browsers en brakke technieken.

Gebruiksgemak

Internetters zijn ongeduldig. Ze willen snel doorklikken en informatie direct tot zich nemen. Een logische opbouw en een duidelijke navigatiestructuur vergroten het gebruikersgemak.

Geschikt voor alle browsers

Jij wilt natuurlijk dat je website het in elke browser en op elk apparaat goed doet. Daarom bouwen wij je website responsive en geschikt voor alle browsers. 

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

Jaco@pixelcreation.nl

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl