theater.write(
              
             );
             
            

Website ontwikkelen

Wil je graag een compleet nieuwe website ontwikkelen? Of wil je liever je huidige website verbeteren? Wij zijn experts in de ontwikkeling van maatwerk websites en webwinkels. Pixel Creation is een full service webdesign bureau die naast een gebruiksvriendelijk en doordacht ontwerp, doeltreffende en aansprekende websites ontwikkeld. Een toegankelijke website die technisch goed in elkaar zit. Dit heeft niet alleen voordelen voor een goede vindbaarheid of een korte laadtijd maar werkt conversieverhogend. Wij maken altijd gebruik van de nieuwste technieken en programmeertalen. In combinatie met frameworks zoals Bootstrap en het ontwikkelen volgens de W3C-webstandaarden heb je altijd een moderne website die eenvoudig blijft in onderhoud. Ook zorgen we ervoor dat jouw website op verschillende beeldschermformaten en in verschillende webbrowsers goed werkt voor optimaal gebruiksgemak. Wil je weten hoe wij werken?

Afhankelijk van jouw wensen bouwen wij je website zodanig dat deze geheel aansluit bij jouw bedrijf!

Van website ontwerp tot website ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat alle informatie op een ideale manier wordt weergegeven op de website. Hier houden wij rekening mee tijdens het ontwerpproces en de realisatiefase. Om zelf de website up-to-date te houden maken wij gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Je kunt kiezen uit ons eigen CMS en WordPress. Welk CMS je ook kiest, de website is hiermee eenvoudig en snel te beheren. Website ontwikkeling door Pixel Creation maakt de website niet alleen professioneel, maar ook eenvoudig in beheer.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

Je kunt niet eindeloos code blijven repareren voor oude browserversies maar wel de nieuwste technieken op het gebied van user experience en performance willen inzetten. Dit kost te veel tijd en genereert een te lange code die niet goed is voor je vindbaarheid in Google. 

Daarom bouwen wij je oude website om naar een nieuwe website waarbij de basiscode netjes en volgens de W3C-standaarden wordt opgezet. Wij besteden liever onze tijd aan zaken die toekomst gericht zijn dan aan het eindeloos blijven omarmen van verouderde browsers en brakke technieken.

Gebruiksgemak

Internetters zijn ongeduldig. Ze willen snel doorklikken en informatie direct tot zich nemen. Een logische opbouw en een duidelijke navigatiestructuur vergroten het gebruikersgemak.

Geschikt voor alle browsers

Jij wilt natuurlijk dat je website het in elke browser en op elk apparaat goed doet. Daarom bouwen wij je website responsive en geschikt voor alle browsers. 

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?