Bedrijfspresentaties

Bedrijfspresentaties

Geef jij binnenkort een belangrijke presentatie? Met een presentatie die goed is vormgegeven breng jij jouw boodschap veel krachtiger over.

Pixel Creation is een full service webdesign bureau. Als we jouw huisstijl eenmaal hebben ontwikkeld en de website staat dan vertalen we het design graag voor je door naar drukwerk, sign en … bedrijfspresentaties. Met een bedrijfspresentatie bedoelen we dat wij een sjabloon voor je ontwikkelen waarin jij zelf de sheets kunt opbouwen in een programma waar je zelf graag mee werkt. Je krijgt dus van ons als het ware de basis, maar je moet er zelf mee aan de slag!

Programma voor bedrijfspresentaties

Wij gebruiken verschillende programma’s om een bedrijfspresentatie samen te stellen. Wij maken bedrijfspresentaties in Microsoft PowerPoint, Google Slides, Prezi, HTML/CSS.

Tegenwoordig kunnen we PowerPoint inladen in Google Slides en andersom. Ook kunnen we een presentatie omzetten van PowerPoint naar PDF of andersom. De programma’s waarmee bedrijfspresentaties gemaakt worden werken zo steeds beter samen. Als je een presentatie via je website of social media deelt adviseren wij om dit met een PDF-bestand te doen. Niet elke internetgebruiker kan een PowerPoint presentatie bijvoorbeeld via mobiel bekijken; door een PDF-bestand aan te bieden kunnen meer mensen gemakkelijk toegang krijgen tot jouw bedrijfspresentatie.

Bedrijfspresentaties online beschikbaar

Als je wilt, kunnen wij jouw presentatie op internet plaatsen zodat de presentatie altijd en overal online beschikbaar is. Makkelijk, veilig en professioneel.

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Overtuig je toehoorders!

Een goede presentatie begint met een goed verhaal. Je moet je doelgroep weten te boeien en te raken met je verhaal. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van de juiste boodschap voor de juiste doelgroep en de presentatie visueel aantrekkelijk te maken.

Wij werken voor 400+ ambitieuze bedrijven.

Meer weten? Neem contact op

Een presentatie die echt het verschil maakt

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1