Stageplaatsen seizoen 2024-2025
Stagiair?

Stageplaatsen seizoen 2024-2025

Zoek je een leuke stageplek waar je veel ervaring kunt opdoen? Pixel Creation is een Erkend Leerbedrijf. Dat houdt in dat wij zijn ingeschreven bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).  Wij zien stagiairs graag komen dus meld  je aan!

Pixel Creation is, door het SSB, Erkend Leerbedrijf. Wil je bij ons een leuke en leerzame stage lopen? Neem dan contact met ons op; verschillende van de huidige medewerkers gingen je voor. Voor het seizoen 2024-2025 bieden wij verschillende stageplaatsen aan; zowel op MBO- als op HBO-niveau.

Welke opleidingen?

Wij bieden stageplaatsen voor verschillende studierichtingen van MBO en HBO. Voor de HAN zijn dat de studies Communication & Mutimedia Design (CMD) en HBO-ICT. Voor Rijn-IJssel (MBO) zijn het vooral opleidingen Software ontwikkeling en Websites & Apps. Maar wij staan ook open om een stageplaats in te richten voor een online marketeer.

Erkend Leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf nemen wij het aanbieden van een stageplaats serieus. Bij meewerk stages mag je aan echte klantopdrachten werken en als het enigszins mogelijk is laten we je maatwerk uitvoeren voor onze klanten. Je draait volledig mee in ons team, dit houdt in dat je deelneemt aan de weekly (ons wekelijkse overlegmoment) en ook dat je alle nodige licenties krijgt om je werk professioneel te kunnen doen.

Begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat stagiairs goed begeleid worden. Je krijgt een vaste stagebegeleider toegewezen en daarnaast kijkt ook onze directie mee. En geen zorgen, het leren staat centraal en school gaat altijd voor. We vinden het belangrijk dat je een fijne en mooie werkplek krijgt en dat je het fijn vind om naar stage te komen.

Perspectief op een baan

Verschillende collega’s van ons Pixel team zijn als stagiair bij ons begonnen en daarna in dienst gekomen. Naast een mooie stage bieden wij je dus perspectief op een leuke baan!

Schrijf je in!

Denk je er zelf aan om een stageplek of ander soort leer-ervaringsplek bij ons te vinden? Voor het seizoen 2024-2025 zijn er nog mogelijkheden. Je kunt het beste even bellen met ons algemene nummer; dan maken we een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1