Buiten je kaders
Outside the box

Buiten je kaders

Outside the box denken, als creatief bureau willen we je helpen om op te vallen! Durf jij het ook?

Creatief denken en doen. Van Pixel Creation mag je verwachten dat wij met je meedenken maar ook dat wij met creatieve ideeën komen. Het beïnvloeden van jouw klanten kan vaak het beste door op te vallen. Hoe we dat doen?

Creatief denken

Als uit een concurrentie analyse blijkt dat al jouw concurrenten de marketing op dezelfde manier aanpakken dan zal dat een beproeft concept zijn. Toch wordt het dan lastig om op te vallen en je te onderscheiden. Binnen ons team hebben we veel marketing ervaring en we hebben het lef om het soms anders te doen. Zo hebben we FNZ Kaas vanaf de start geholpen met een kaaswebwinkel die zich uitsluitend richt op boeren. We hebben voor Vastiva een matchingplatform gebouwd met ‘off-market’ aanbod. We hebben voor Stichting Livingstone een systeem gebouwd waarmee andere organisaties hun reizen kunnen boeken. Allemaal voorbeelden van projecten waarin we meedenken maar ook met ‘outside the box’ oplossingen komen.

Outside the box?

Het is een bekend spelletje waarmee je buiten je kaders leert te denken. De bedoeling is om een grid van 9 punten met één rechte lijn te verbinden, waarbij je maximaal drie maal een hoek mag nemen. Blijf je met je lijntje binnen het grid/the box dan lukt dit niet. Door buiten de box te tekenen kan het wel. Dit is de oplossing:

Hulp nodig?

Herken je dit vastlopen in je denken? Dat je het idee hebt dat je goud in handen hebt maar je ziet niet wat je moet doen om het rond te krijgen? Onze creatieve talenten denken graag met je mee. Juist omdat we niet helemaal in de materie zitten zien wij vaak sneller hoe we de marketing van je bedrijf een boost kunnen geven. Bel ons voor een afspraak zodat we samen aan de slag kunnen om een goed idee uit te werken waarmee jouw bedrijf of organisatie het verschil gaat maken.

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

1