Laravel developers uit Arnhem
Laravel

Laravel developers uit Arnhem

Met het PHP-framework Laravel bouwen wij webapplicaties op maat. Onze Laravel developers realiseren waar jij om vraagt.

Wat is Laravel?

Laravel is een verzameling van vooraf ontwikkelde PHP-code. Omdat Laravel modules geeft waarin veel vooraf al geprogrammeerd is kunnen onze Laravel developers snel en efficiënt code schrijven.

Schone code van Laravel

Moeilijke stukjes code zijn zo kort mogelijk vooraf gecodeerd en zijn door de Laravel developer eenvoudig toe te voegen en te integreren in de PHP-code. De developer kan zich volledig richten op het bouwen van de gewenste functionaliteiten. Door de code schoon en overzichtelijk te houden werkt de webapplicatie snel en kan de zoekmachine de website snel doorlopen.

Laravel voor wat?

Voor een eenvoudige WordPress website gebruiken we geen Laravel. Laravel wordt ingezet voor het ontwikkelen van maatwerk code zoals bijvoorbeeld ERP-systemen, mijn-omgevingen, rekentools, koppelingen, bezoekerssystemen, planningstools, boekingsmodules of contractsystemen.

Laravel werkt efficiënt

Omdat je als programmeur zo efficient mogelijk wil werken is het niet handig om stukjes PHP-code de schrijven die al eerder door een ander geschreven zijn. Het is veel efficienter om stukjes code die al gemaakt zijn te gebruiken in je eigen code. Omdat Laravel de stukjes code beschikbaar stelt tijdens het programmeren is het efficient om Laravel te gebruiken bij het webdevelopment.

Documenteren van PHP-code

Onze back-end developers werken allemaal met Laravel als PHP-framework. Ook documenteren ze de code; dat wil zeggen dat ze de code zo opbouwen dat deze door een ander te begrijpen is. Daar waar een wat ingewikkelder stuk code ontwikkeld wordt voegen onze developers extra tekst toe waarin ze kort omschrijven wat de bedoeling van dat betreffende stukje code is.

Laravel en Git

Pixel Creation gebruikt Git als versiebeheersysteem. Git is net als Laravel vrij te gebruiken. Het versiebeheer houdt in dat je van elk stukje code kunt zien wie deze op welk moment gemaakt of aangepast heeft. De Laravel code is zo inzichtelijk en de programmeurs helpen elkaar om de code de optimaliseren. Dit doen we onder andere door codereviews toe te passen.

Planning en GitHub

Bij Pixel Creation onderscheiden we projecten en tickets. Een ticket is een support- of onderhoudsvraag; deze wordt opgepakt door degene die ermee aan de slag gaat. Projecten worden gemanaged in GitHub; GitHub is een planningstool, gekoppeld aan Git. GitHub is onderdeel van Microsoft. Door op deze manier de front-end en de back-end aan te sturen werken we zo efficiënt mogelijk aan de ons toevertrouwde opdrachten.

Mijn project en Laravel

Wat heb ik als klant van Pixel Creation aan al deze informatie? Als full service webdesign bureau willen wij jou als klant graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben daarom zowel junior als senior Laravel programmeurs in dienst. Deze programmeurs zijn back-enders die elke moeilijke code zelf voor jou schrijven. Wij gebruiken dus geen standaard website thema’s vol overbodige code en vol met beperkingen. Wij coderen op maat wat nodig is om jouw webapplicatie te laten werken zoals jij dat graag wil.

Voordelen werken met Laravel

Laravel inzetten voor jouw project heeft veel voordelen. Doordat wij ook met Git en GitHub werken zijn wij in staat om jouw project op snel en goed op te leveren. Samengevat zijn dit de voordelen van deze manier van werken:

 • Open source
 • Bewezen kwaliteit
 • Schone code
 • Documenteren van code
 • Korte doorlooptijd projecten
 • Kostenefficiënt werken
 • Oneindige mogelijkheden
 • Makkelijk overdraagbare code
 • Duidelijke projectplanning
 • Ingebouwde controlemomenten
 • Eindcontrole

Laravel developer?

Ben je zelf een Laravel developer in of uit Arnhem en wil je meer weten over hoe wij vanuit ons kantoor in Arnhem Laravel inzetten voor de projecten van onze opdrachtgevers? Je bent welkom om eens op bezoek te komen bij ons in Arnhem Zuid, kantoor Stikkerbuilding. We laten je graag zien hoe onze laravel developers fijn samenwerken aan de mooiste projecten. En als je het leuk lijkt om zelf als Laravel developer bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie per mail met als referentie: ‘Laravel developer Arnhem’.

Open sollicitatie

Kom bij ons team! Stuur ons je open sollicitatie en laat ons weten waarom jij hier zou passen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Laten we kennismaken

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Open sollicitatie

Kom bij ons team! Stuur ons je open sollicitatie en laat ons weten waarom jij hier zou passen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Laten we kennismaken
1