Microsoft365 reseller
Microsoft365

Microsoft365 reseller

Microsoft365 licenties kun je aanschaffen bij Pixel Creation. Via Pixel Creation kun je dus geen POP, geen IMAP, geen webmail of geen Gmail accounts afsluiten. Als wij een website voor je ontwikkelen dan willen wij de website ook graag voor je hosten en onderhouden. Bovendien bieden we aan om jou Microsoft365 partner te worden.

Kies je voor Pixel Creation dan kies je voor kwaliteit. Wij maken mooie en functionele designs, we werken met de nieuwste software en we kiezen ervoor om je de beste webhosting aan te bieden en dus ook de hoogste kwaliteit aan e-mail diensten, documentverwerking en software waarmee je kunt samenwerken.

Zeker na corona heeft Microsoft365 een vlucht genomen. Meetings via Teams, veilige documentenbeheer in de cloud, veilige e-mail. AVG-proof. Microsoft365 biedt al deze functionaliteiten in een online suite.

Server in de cloud

Met Microsoft 365 gebruik je een cloudserver van Microsoft. De server handelt je e-mail af, slaat je documenten veilig op en biedt een gezamenlijk samenwerkings- en communicatieportaal. Je documenten worden in via Microsoft365 opgeslagen en beheerd in SharePoint. Door OneDrive te gebruiken zorg je ervoor dat de documentenbibliotheek altijd direct beschikbaar is maar dat de documenten pas worden gedownload naar jouw device als je het gaat gebruiken.

Jouw werkplek op maat

Jouw Microsoft365 werkplek bestaat uit een hele sets aan apps zoals Outlook en Teams, OneDrive en Sharepoint Team Sites. Microsoft 365 is toegankelijk vanaf elk apparaat zolang je met het internet verbonden bent. Je kunt Microsoft apps gebruiken op mobiel, tablet of computer. Hoewel de interfaces wat verschillen maakt het niet uit welk merk mobiel of computer je gebruikt. Microsoft365 werkt zowel op Windows als op Mac computers.

Microsoft365 abonnementsvormen

Wij bieden Exchange Online aan als je al gebruik maakt van Microsoft365 apps via een andere domeinnaam. Dus heb je al Microsoft365 apps via bijvoorbeeld school of werk dan zorgen we ervoor dat de mail die verbonden is aan jouw nieuwe website via Exchange Online wordt gekoppeld aan je Outlook

Afhankelijk van je wensen kun je meer Microsoft365 apps bij ons afnemen. Het is verstandig om dit vooraf goed met ons af te stemmen zodat je een abonnementsvorm kiest die past bij je wensen en bij je budget. Daarbij kan elke medewerker andere licenties toegewezen krijgen, mocht dat gewenst zijn.

Support op Microsoft365 diensten

Omdat wij Microsoft365 reseller zijn kun je bij ons terecht voor al je vragen. Wij bieden de service dat wij je altijd helpen met integratie maar ook met support vragen. Je maakt dus gebruik van de kwaliteit van een van de grootste ICT-leveranciers in de wereld maar je kunt voor al je vragen gewoon bij ons aankloppen.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1