Netwerk Arnhem
Netwerk Arnhem

Netwerk Arnhem

Een sterk netwerk in Arnhem. Think global act local. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen. Sluit je aan?

Arnhemse economie

Wij hebben een droom; een sterke lokale economie waarin we elkaar helpen om werkgelegenheid lokaal te versterken. Gemeente Arnhem, bedrijven, bewoners; samen staan we sterk! Als webdesign bureau Arnhem bieden wij producten en diensten die voor elk bedrijf van waarde zijn. en dat geeft ons een unieke positie in de Arnhemse economie. Anders dan heel veel bedrijven zijn wij in staat om bedrijven en organisaties lokaal met elkaar te verbinden. Wij werken graag mee aan een sterk netwerk in Arnhem. Doe je mee?

Lokaal kopen

In ons inkoopbeleid geven we voorrang aan bedrijven die lokaal gevestigd zijn, en dat werkt! We merken dat dit goed begrepen en ook enorm gewaardeerd wordt door Arnhemse ondernemers. Drukwerk, sign, ICT-diensen, managementcoaching, opleidingen en faciliaire zaken. Maar ook bijvoorbeeld promotieartikelen en kerstpakketten kopen we lokaal in. Als voorbeeld; kerstpakketten komen van Pakketje van Hier.

Lokaal verkopen

Verreweg de meeste van onze klanten zijn bedrijven uit de regio Arnhem. Juist door onze afzetmarkt in en rondom Arnhem te kiezen bieden wij de volgende voordelen:

  • kennen de markt en de spelers
  • korte lijnen met Gemeente Arnhem
  • korte reistijden
  • toegankelijk kantoor Stikkerbuilding
  • snelle levertijden
  • scherpe prijzen

Bij opdrachten van bedrijven uit onze eigen regio kunnen we net even wat sneller schakelen omdat we gemakkelijk even bij je op bezoek komen om bijvoorbeeld de voortgang te bespreken of een project te evalueren. Bestellingen van drukwerk of sign komen we veelal persoonlijk bij je afleveren en dan is een korte reistijd wel fijn. En mocht je vragen hebben over je de functies van je webapplicatie of de werking van het CMS? Wij komen graag even bij je op bezoek en leggen je persoonlijk uit hoe het werkt!

Netwerk Arnhem

We zijn blij met ons Arnhemse netwerk; veel relaties zijn door de jaren heen opgebouwd en op basis van wederzijds respect en vertrouwen is het fijn zakendoen. Ben je zelf aangesloten bij een Arnhemse netwerk organisatie en wil je graag kennismaken met ons mooie bedrijf? Je bent welkom voor een nadere kennismaking; als jij bij ons wilt aansluiten dan doen we dat ook graag bij jou!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?
1