Commanderie Gelderse Poort
Restaurant Stikkerbuilding

Commanderie Gelderse Poort

Ons kantoorgebouw Stikkerbuilding heeft een eigen restaurant. Commanderie Gelderse Poort is een begrip in Arnhem. Kom je mee lunchen?

Commanderie Restaurant & Catering

Naast het restaurant in Stikkerbuilding is Commanderie ook een cateringbedrijf. Regelmatig worden grotere events voorzien van soep en broodjes. Ook levert Commanderie Catering aan Gemeente Arnhem en aan politie- en ambulancediensten Gelderland Midden. Commanderie Catering is een van de grotere cateringbedrijven in de regio en dat geeft uiteraard de nodige dynamiek. De bedrijvigheid rondom Stikkerbuilding is enorm en dat biedt kansen aan de ondernemers op het kantorenpark Gelderse Poort en daarbuiten.

Restaurant Stikkerbuilding

Het bedrijfsrestaurant is het enige restaurant op het kantorenpark Gelderse Poort maar ook in de omgeving. De Commanderie is vrij toegankelijk en op afspraak kun je buiten kantoortijden een feestje plannen of een meeting organiseren. Op werkdagen is het restaurant al vroeg geopend; meestal rond 8.00 maar als er een ondernemersontbijt plaatsvindt al eerder. Op aanvraag wordt een eenvoudig diner opgediend bij overwerken. Commanderie Gelderse Poort heeft een horecavergunning dus je kunt er gerust een biertje drinken op het buitenterras.

Zaal huren?

Commanderie Gelderse Poort heeft de beschikking over meerdere zalen binnen Stikkerbuilding. Voor Pixel Creation is dit ideaal. Zo kunnen we vergaderruimtes huren of een flexplek organiseren. Wil je een dagje bij ons aan je website werken? Dat kan! De flexplekken zijn van alle gemakken voorzien zodat je je goed kunt concentreren op je werk. Wij zijn beschikbaar bij vragen en als je even wilt relaxen kan dat op het buitenterras of maak een wandeling in de groene omgeving van kantorenpark Gelderse Poort.

Lunchen?

Je kunt je bezoek bij Pixel Creation prima combineren met een break in het restaurant. Als je van ver komt of je wilt je afspraak bij ons combineren biedt Commanderie Gelderse Poort alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf. De menukaart biedt traditionele lunches zoals een 12-uurtje of een uitsmijter, maar ook altijd een aantal exotische gerechten uit bijvoorbeeld Suriname of Indonesië.

Afspraak maken?

Ook bij Pixel Creation is de werkdruk vaak hoog en plannen we online meetings. Maar een relaxplek als Commanderie Catering biedt ons de faciliteiten om  echt even de tijd voor elkaar te nemen. Sollicitatiegesprekken, eindbeoordelingen, gezamenlijke lunches of kennissessies; het is allemaal mogelijk in het restaurant van Stikkerbuilding!

Voor ambitieuze bedrijven in Arnhem

Wij ontwikkelen jouw website of webwinkel graag door volgens de laatste trends en technieken. Wij denken pro-actief mee om zo jouw online doelen te behalen.

Cases

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Voor ambitieuze bedrijven in Arnhem

Wij ontwikkelen jouw website of webwinkel graag door volgens de laatste trends en technieken. Wij denken pro-actief mee om zo jouw online doelen te behalen.

Cases
1