DTP-werk
DTP-werk

DTP-werk

Pixel Creation biedt je aan om Desktop publishing- ofwel DTP-werk uit te voeren. DTP-ers werken nauwkeurig en met passie voor het grafische vak.

Desktop publishing- ofwel DTP-werk uitbesteden? Onze DTP-ers werken nauwkeurig en met passie. Huisstijl en vormgeving worden door ons consequent toegepast. DTP-werk is nodig voor elke drukwerk of sign realisatie. Of het nu recht-toe-recht-aan werk is of iets helemaal out-of-the-box, onze DTP-ers werken alle artwork voor je uit zodat de drukker er direct mee aan de slag kan.

Van vormgeving naar technische bestanden

Nadat onze vormgever de basis heeft gelegd voor de huisstijl van jouw bedrijf kan de DTP-er de designs omzetten naar drukbestanden. Alle ontwerpen worden uitgewerkt in lijn met wat de designer heeft ontwikkeld. Uiteindelijk worden technische bestanden opgeleverd die zowel online als voor drukwerk of gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan productsheets die gedrukt worden maar ook online gepubliceerd. In de webwinkel worden de productsheets bijvoorbeeld als download aangeboden bij de producten. Te downloaden bestanden worden qua bestandsgrootte klein gehouden. Bij drukbestanden is vooral van belang dat ze voldoen aan de eisen van de gekozen druktechniek. Als de bestanden daardoor wat groter moeten zijn dan nemen we dat voor lief.

DTP-software

Onze DTP-ers werken met speciale software van het merk Adobe. Voor beeldbewerking gebruiken we voornamelijk Adobe Photoshop. Adobe Illustrator en InDesign worden gebruikt voor het maken van drukwerk bestanden. We zorgen ervoor dat het PDF-bestand dat wordt aangeleverd voldoet aan alle technische specificaties die nodig zijn om drukwerk van topniveau te leveren. Welke technische specificatiees vereist zijn is afhankelijk van de apparatuur waarmee het drukwerk wordt vervaardigd.

DTP-werk van hoge kwaliteit

Onze DTP-ers hebben verstand van witruimten, vlakverdelingen, beeldbewerking, druktechnieken, logo’s, icons, letterfonts en typografie. Verder zijn wij creatief, nauwkeurig, taalkundig, softwarevaardig. De lat ligt hoog bij Pixel Creation; kies je voor Pixel Creation dan kies je voor kwaliteit!

DTP voor drukwerk realisatie

Voor al je drukwerk realisaties kun je bij ons terecht. Niet alleen voor de vormgeving of de DTP-werkzaamheden maar ook voor de daadwerkelijke realisatie bieden wij onze diensten aan. Drukbestanden die goed zijn opgebouwd helpen de kwaliteit van de eindproducten te vergroten. Drukwerk of sign- of promotieartikelen kun je via de mail bestellen of online via onze drukwerk-webwinkel.

Logische keuze ‘one-stop-shopping’

Wij geloven in de kracht van ‘one-stop-shopping’, jij ook? Wij beheren je drukwerk bestanden, foto’s en logo’s; allemaal op één plek. Technische specificaties, kleurcodes en andere relevante informatie worden door ons zorgvuldig opgeslagen voor toekomstig gebruik. Zo kunnen we snel schakelen en inspelen op actuele klantvragen. Effectief en efficiënt; een logische keuze!

Kennis en ervaring in DTP-werk

Heb je vragen of opdrachten in het opmaken van drukwerk en/of digitale media? Pixel Creation heeft de talenten, de kennis en de ervaring in huis. Onze focus op design en techniek stelt ons in staat om jouw bedrijf of organisatie professioneel te presenteren aan je doelgroep.

Logo / huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een nieuw logo of een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Laat onze creatieve vormgevers dan met je meedenken!

Neem contact op

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Logo / huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een nieuw logo of een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Laat onze creatieve vormgevers dan met je meedenken!

Neem contact op
1