Gelderse Poort
Gelderse Poort

Gelderse Poort

Pixel Creation houdt kantoor in het hart van de Gelderse Poort, kantorenpark in Arnhem Zuid. Wat is er zo bijzonder aan dit groene kantorenpark?

Centrale ligging Gelderse Poort

Het kantorenpark Gelderse Poort ligt tussen de woonwijken, Elden, De Laar en Elderveld, omringt door groene buffers met waterpartijen, en dat maakt het uniek! De snelweg Arnhem-Nijmegen (A325) en de ringweg van Arnhem (Burgemeester Matsersingel) lopen langs het park op. Met de fiets of het openbaar vervoer is ons kantoor Pixel Creation goed bereikbaar (buslijnen 11 en 14 van NS Arnhem Zuid of Arnhem Centraal). In onze fietsenstalling staat je fiets veilig en je kunt de batterij gratis opladen.

Toegankelijk kantoor

Kom je op bezoek bij Pixel Creation? Je kunt gratis parkeren, zonder slagboom. Er zijn verschillende laadpunten voor het opladen van je auto. We hebben een onbemande receptie; via een beeldscherm vind je je weg naar ons kantoor op de eerste verdieping. De deur staat altijd open, ook als je spontaan een bakkie komt doen. Restaurant en terras zijn meestal zo tot een uur of vier open, je kunt dus altijd blijven lunchen.

Kantoorruimte op Gelderse Poort

Toen wij, nu bijna 10 jaar geleden, op zoek waren naar kantoorruimte voor Pixel Creation hebben we de keuze gemaakt om ons in Stikkerbuilding op Gelderse Poort te vestigen. De keuze viel op dit kantoor vanwege de centrale ligging en de toegankelijkheid van de kantoren. Ook het groen rondom de kantoorgebouwen speelde een rol. Rond het middaguur genieten we nog elke dag van een korte wandeling door het omringende groen.

Zakelijke belangen

Pixel Creation heeft inmiddels connecties met vrijwel alle bedrijven in en rondom Stikkerbuilding. Wij bieden domein, hosting, webdesign, ICT en grafische diensten aan de ondernemers in Stikkerbuilding en aan een aantal andere bedrijven op Gelderse Poort. We hopen als bedrijf hier nog lang van te kunnen profiteren. Webdesign Arnhem betekend voor ons dat wij een betrokken Arnhemse zakenpartner willen zijn.

Website kantorenpark Gelderse Poort

Een paar jaar terug hebben we ook de opdracht verworven om de website www.geldersepoort.nl te mogen ontwikkelen. Samen met de Green Business Club hebben we vormgeving en inhoud samengesteld. Op de website van kantorenpark Gelderse Poort vind je informatie over kantoorruimtes. Je kunt een flexplek of een heel kantoor huren of een vergaderruimte boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website van kantorenpark Gelderse Poort vind je alle informatie en relevante contactgegevens, maar je kunt ons natuurlijk ook even bellen dan vertellen we je graag meer over deze prachtige kantoorlocatie in Arnhem Zuid.

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

1