Gezondheid!
Gezond werken

Gezondheid!

In de zomer van 2023 zijn wij in contact gekomen met het Sportbedrijf van de Gemeente Arnhem. Zij hebben ons op weg geholpen om meer aandacht te geven aan de gezondheid van ons team. Wij werken er actief aan om samen gezond te zijn en te blijven. Graag vertellen we hier meer over!

Sportbedrijf Arnhem

Een goede gezondheid is van groot belang om gelukkig te leven en te werken. Pixel Creation wil een groen en gezond webdesign bureau zijn waar het goed werken is in een gezond klimaat. Om de gezondheid van ons team te behouden en te verbeteren hebben wij een aantal maatregelen doorgevoerd, in samenwerking met het Sportbedrijf Arnhem van de Gemeente Arnhem. Zij hebben conditietesten en voor elke medewerker een gezondheidscheck uitgevoerd. Daarnaast hebben ze individuele coaching aangeboden en hebben we afgesproken om wekelijks onze eigen successen te delen en te vieren!

Elkaar zien

De coaches van het Sportbedrijf Arnhem hebben ons eenvoudig op weg geholpen met enkele praktische tips. Zo vertalen we de werkdruk/werkstress elke week naar een kleurcode. In het wekelijkse overleg geeft elke medewerker even aan welke kleurcode van toepassing is. Ben je groen dan ben je relaxed, ben je geel dan is er al wel wat veel druk. Op deze eenvoudige manier houden we rekening met elkaars gesteldheid. Uiteraard is dit niet het enige maar wel een mooi voorbeeld hoe gemakkelijk uit te voeren tips je kunnen helpen om elkaar te zien en zaken bespreekbaar te maken.

Gezonde werksfeer

Naar elkaar omzien en er voor elkaar zijn is de basis van een gezonde werksfeer. Het kantoor is ruim, open en er zijn veel planten opgenomen in de inrichting. We hebben een actieve klimaatbeheersing en werken met ergonomisch ingerichte werkplekken met goede verlichting. Als werkgever wil Pixel Creation er zijn voor de medewerkers en daarvoor zijn onder meer onderstaande zaken geregeld:

 • Wij werken samen met Sportbedrijf Arnhem en Fit20 om ons team fit te houden;
 • Wij lunchen samen en er is een dagelijkse lunchwandeling;
 • Zaken als EHBO, BHV en ergonomische werkplekken nemen wij serieus;
 • Wij zijn aangesloten bij Arbodienst Perspectief uit Harderwijk;
 • We staan in nauw contact met UWV Werkgever ServicePunt in Arnhem;
 • De loonadministratie wordt zorgvuldig uitgevoerd door Finovion, een gespecialiseerd administratiekantoor, vestiging Arnhem;
 • Wij stimuleren thuiswerken en emissieloos verkeer;
 • In het team is aandacht voor een gezonde levenswijze;
 • Wij doen aan stressreductie en hebben dit als vast agendapunt in ons weekoverleg opgenomen;
 • In prinicipe wordt er niet overgewerkt zodat wonen en werken in balans blijven;
 • Secondaire arbeidsvoorwaarden: naast de officiële feestdagen hebben we 25 vakantiedagen en deelname in een oudedagsvoorziening via Bright Pensions, alle spelregels rondom arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in een online Personeelshandboek.
 • Wij voeren een inclusief personeelsbeleid;

Webdesignbureau Arnhem

Wij nemen onze verantwoordelijkheden serieus en willen graag het leukste, het beste en het meest groene en gezonde webdesign bureau Arnhem zijn!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1