Goede doelen
Goede doelen

Goede doelen

Als jouw goede doelenorganisatie (ANBI) zich inzet voor gelijkheid en gerechtigheid of natuurherstel dan komen wij graag met je in contact.

Goede doelen tarieven

Voor Goede doelen hanteren wij vaak speciale tarieven en dat is niet voor niets. Mensen gelijk behandelen is helaas geen vanzelfsprekendheid in deze wereld. Discriminatie op grond van sekse, seksuele geaardheid, religie, cultuur of afkomst is aan de orde van de dag. Pixel Creation wil, daar waar mogelijk, een verschil maken. Verschillende goede doelen organisaties hebben ons al weten te vinden en daar zijn we trots op. Deze goede doelen zijn onder andere klant van Pixel Creation: Stichting Livingstone, Koepelkerk Arnhem, Agriterra, Jerome Damey Foundation, African Mission, Natuurcentrum Arnhem, Groen Arnhem, Arnhem Klimaatbestendig.

Goede doelen die wij ondersteunen

Wij ondersteunen met name goede doelen die iedereen gelijk behandelen. Ook goede doelen die bijdragen aan natuurherstel ondersteunen wij graag. Wij hebben verschillende grotere stichtingen als klant die dit soort doelen nastreven. Tevreden klanten waarbij heus niet altijd sprake is van levering van gratis diensten of kortingsregelingen. In goed overleg bepalen we samen welke diensten worden afgenomen tegen welk prijsniveau. Of er gratis diensten geleverd worden en of er met gereduceerde tarieven gerekend wordt is afhankelijk van hoe wij onze samenwerking vormgeven. Een duurzame samenwerking verdient een eerlijk tarief. Naast de goede doelen organisaties die klant zijn van Pixel Creation ondersteunen we ook goede doelen in de vorm van sponsoring. Op dit moment zijn dit: Hartgroep Jongeren (hulp aan jonge hartpatiënten) en de Arnhemse Uitdaging (o.a. met een jaarlijkse kerstdonatie). Webdesign Arnhem staat voor ons voor versterken van ons netwerk in de regio Arnhem – Nijmegen.

Speciale tarieven voor drukwerk

Voor goede doelen organisaties leveren we verschillende producten en diensten tegen gereduceerd tarief. Dit is bijvoorbeeld van toepassing voor drukwerk en sign. Niet alles is gratis want wij moeten ook onze boterham verdienen en we maken kosten om bijvoorbeeld drukwerk in te kopen. Maar daar waar mogelijk ondersteunen wij graag het goede doel en daar dragen onze gereduceerde tarieven aan bij.

Gratis Microsoftlicenties

Voor NGO’s of ANBI’s leveren wij gratis Microsoftlicenties. Als officieel Microsoft reseller hebben wij toegang tot Microsoftlicenties via TechSoup. Er zijn grenzen aan deze gratis software licenties maar voor de meeste klanten die een goed doel dienen kunnen we alle diensten geheel gratis aanbieden.

Gratis webshosting

Voor kleinere goede doelen organisaties leveren wij gratis webhosting. Als je als particulier initiatief een kleine stichting hebt opgericht om bijvoorbeeld projecten in arme landen te financieren dan zijn wij bereid om de webhosting gratis aan te bieden zodat meer geld overblijft voor de te financieren projecten.

Vragen staat vrij

Ben je marketingmanager, inkoper of penningmeester bij een goede doelenorganisatie?  Neem gerust eens contact met ons op dan bespreken we wat in jouw situatie mogelijk is. Wij streven naar een goede balans in onze klantenkring en zijn altijd op zoek naar projecten waar wij samen het verschil kunnen maken. Zeker als jouw vereniging of stichting tot doel heeft de wereld een stukje mooier te maken dan werken wij daar graag aan mee!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?
1