Kennis delen
Kennispartner

Kennis delen

Kennis delen is de sleutel tot succesvol samenwerken. Verschillende experts werken bij ons aan hetzelfde project en daarbij is veel overlap. Ook komt het regelmatig voor dat je als front-ender taken uitvoert die eigenlijk meer back-end werk zijn en andersom. Er is dus veel kruisbestuiving in de uit te voeren werkzaamheden.

Medewerkers met kennis van UX-design, marketing en development werken samen aan de mooiste projecten. Het delen van kennis is van groot belang om tijd en geld te besparen. We houden de informatie niet voor onszelf maar we delen onze kennnis het met elkaar en met klanten.

Kennis delen via eigen Wiki

Ons team heeft de beschikking over een zelf opgezet kenniscentrum. Dit is een Wiki, zoals Wikipedia maar dan exclusief ingericht voor het Pixel team. Alle technische informatie hebben we in onze Wiki op één plek verzameld. Alle kennis staat zo overzichtelijk bij elkaar. Het kost collega’s nu veel minder tijd om uit te leggen hoe bepaalde zakengedaan moeten worden. Zelfs als je een bepaalde bewerking voor de eerste keer doet kun je via onze Wiki de stappen volgen en kom je er meestal wel uit. Op deze manier forceren we een uniforme werkwijze. De Wiki is makkelijk doorzoekbaar en door af en toe een kennissessie met collega’s te houden praten we elkaar inhoudelijk bij. Ook tijdens ons wekelijks overleg (de ‘weekly’) komt de Wiki regelmatig ter sprake.

Zelf kennis delen met een eigen Wiki?

Als je het interessant vindt laten we je graag zien hoe kennis delen via een eigen Wiki werkt zodat jij met jou bedrijf ook een eigen Wiki kunt opzetten om kennis delen gemakkelijker te maken.

Kennis delen als kennispartner

Jouw website is de spil in de online marketing van jouw bedrijf. Om je website goed te laten werken is het noodzakelijk dat je hierin blijft investeren in tijd en geld. Veel zaken zoals het schrijven van teksten of het uploaden van beeldmateriaal kun je zelf. Zo ook SEO -en SEA-werkzaamheden. Daar waar je (marketing-) technische kennis te kort schiet kun je ons inhuren als kennispartner. Hoe werkt deze manier van kennis delen? Stel je huurt ons in voor 4 uur per week dan kippen we dat in twee delen op; 2 uur voorbereiding en 2 uur overdracht op locatie. In de uren dat we bij jou op kantoor komen geven we achtergrondinformatie over marketing technische zaken en we helpen je met het prioriteren van werkzaamheden die je zelf kunt uitvoeren.

Wil je de relatie met Pixel Creation verder vormgeven door ons als kennispartner in te schakelen? Nodig ons eens uit voor een gesprek bij jullie op het bedrijf en we vertellen je er graag meer over!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1