Onze kleur is groen
Onze kleur

Onze kleur is groen

Van alle kleuren past de kleur groen ons het meest. Pixel Creation is een groen kantoor. Geen enkel kantoor dat wij kennen heeft zoveel groen. Groen staat bij ons voor gezond, relaxed en duurzaam.

Echte planten

Wij willen graag gezond blijven, ook op kantoor! Veel planten zijn zelf opgekweekt uit zaden en we werken enkel met echte aarde; geen hydrocultuur. Wij zijn trots op ons groen en op onze groene kleur en we vertellen je graag waarom!

Voordelen van kantoorgroen

Planten zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit verbetert. Ze zorgen voor koeling en ook voor de juiste luchtvochtigheid. Planten, en ook onze moswand, dempen het omgevingsgeluid. De kleur groen geeft een fijne en rustige sfeer en ze verhogen onze creativiteit. Het is zelfs bewezen dat veel planten op kantoor helpen om de productiviteit te verhogen.

Werkstress reductie

Tijdens onze wekelijkse stand-up geeft iedereen even kort aan wat zijn of haar kleur is. Dit is een werkmethode die wij hanteren op advies van Sportbedrijf Arnhem van de gemeente. Het Sportbedrijf heeft ons medio 2023 een workshop ‘Omgaan met werkstress’ gegeven. Daarbij hebben ze coaches ingezet die ons een heel scala aan tips behandeld. Door je werkdruk een kleur te geven weet de rest van het team hoe je erin staat. En gelukkig zijn veel van ons meestal groen; dan ben je dus best relaxed. Maar het is natuurlijk ook oké als je een keer geel of oranje bent.

Kiezen voor duurzaam

Wij hebben in ons logo ook gekozen voor de kleur groen. Groen staat wat ons betreft voor gezond en relaxed. Maar ook voor duurzaam. Wij willen een bedrijf is wat het verschil maakt. Niet primair in de verkoopcijfers van jouw bedrijf maar vooral in de impact die je met je bedrijf maakt voor de wereld om je heen. Wij ondersteunen goede doelen die zich inzetten voor natuur en milieu. We zien om naar de mensen om ons heen en we werken bij Pixel Creation om het samen goed te hebben en mooie projecten op te leveren. Together we create!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1