Onze relatie
Onze relatie

Onze relatie

Duurzame en langdurige relaties met jou als klant. Bij Pixel Creation werken we aan goede communicatie en échte betrokkenheid. Benieuwd hoe?

Pro-actief

Met onze vaste relaties hebben we frequent contact. Hierin hebben wij een pro-actieve houding. We zijn dus geen bureau waarvan je niets meer hoort na het opleveren van je website. Zijn er ontwikkelingen die jouw bedrijf aangaan, hebben wij iets bedacht waarmee we jou verder kunnen helpen? Of hebben we gewoon al een paar weken niets van je gehoord? Reken erop dat wij je contacten om van je te horen waarmee wij samen het verschil kunnen maken.

Luisteren

Om een website of andere communicatiemiddelen goed te laten werken is van belang dat wij inspelen op de visie en doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij luisteren naar jouw verhaal zodat we met alle communicatiemiddelen hierop anticiperen. Wij waarderen jouw input, zowel op inhoud als op het proces. Door elkaar te begrijpen werken we aan wederzijds vertrouwen. Vertrouwen is voor ons de basis voor onze samenwerking.

Open communicatie

Om een succesvolle samenwerking op te bouwen werken we aan open communicatiekanalen. Pixel Creation heeft een informele organisatie. Ons team is er voor elkaar en voor jou als klant. Je kunt ons altijd appen, mailen of bellen. Als je ergens mee zit; neem contact op of kom bij ons op bezoek. We maken duidelijke afspraken, reageren op tijd en geven antwoord op je vragen. Kortom, we zijn toegankelijk en beschikbaar. Aan de andere kant hebben wij aan de klantzijde ook een open communicatiekanaal nodig. Zeker tijdens het proces van design en ontwikkeling van je website of drukwerkproductie vinden we het belangrijk dat wij weten wie we kunnen bereiken als we vragen hebben. We nemen namelijk frequent contact op het proces te bespreken en waar nodig bij te sturen.

Kennispartner

Als specialisten op gebied van webdesign, webdevelopment, ICT-diensten, grafische diensten beschikken wij aan een schat aan (technische) kennis en inzichten waar je als klant baat van kunt hebben. Relevante informatie, trends en ‘quick wins’  die van invloed kunnen zijn op je online aanwezigheid delen we graag met je. Webdesign Arnhem is voor ons vanzelfsprekend. Pixel Creation is graag jouw kennispartner. Dit houdt in dat wij periodiek bij je op bezoek komen om kennissessies te houden zodat jouw marketing team zelf aan de slag kan en wij vooral faciliteren. Pixel Creation wil jouw vertrouwde adviseur zijn, ook op deze manier werken we aan een sterke relatie.

Service en support

Het opleveren van je website is voor ons geen eindpunt maar een begin. Wij bieden ondersteuning en nazorg. We blijven eraan werken dat je tevreden bent met je website en dat je trots bent op je huisstijl. Onze support afdeling is altijd beschikbaar voor vragen of het oplossen van problemen. Web- en ICT-diensten zijn altijd gevoelig voor problemen omdat verschillende technische componenten die met elkaar samenwerken continu veranderen. Browser updates kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je website ineens anders werkt of dat er zaken niet meer werken. Wij zijn er voor je om dit soort zaken direct op te lossen. Om jouw vraag snel en goed te kunnen oppakken werken we met een ticketsysteem. Stuur je mail naar support@pixelcreation.nl en je krijgt een mail met een ticketnummer terug. We weten dat veel mensen dit onpersoonlijk vinden maar dat is het niet. Met dit systeem komt jouw vraag automatisch terecht bij de degene die jouw vraag direct kan beantwoorden of je probleem direct kan verhelpen. In de meeste gevallen heb je binnen een uur antwoord. Stel het is een programmeer issue dan wordt het ticket op basis van de tekst in jouw mail doorgestuurd naar de development afdeling, de support afdeling kijkt mee en reageert zodra dat mogelijk is.

Klanttevredenheid

Het team van Pixel Creation wil graag een reputatie opbouwen als betrouwbare partner die altijd klaar staat om te helpen. Door actief te luisteren, open te communiceren, proactief te handelen, waardevolle inzichten te delen en nazorg te bieden, willen wij als webdesignbureau een sterke band opbouwen met jou als onze gewaardeerde klant. Wij staan open voor nieuwe projecten en daarbij gaan we graag een lange termijn relatie met je aan. Je bent welkom om samen met mij of iemand van ons team een goed gesprek aan te gaan. Op onze locatie Stikkerbuilding kan dat in ons kantoor maar ook bijvoorbeeld in een van de relaxhoeken van het restaurant De Commanderie. We zien je graag!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?
1