Print & sign
Print & sign

Print & sign

Wat heeft drukwerk te maken met webdesign? Waarom je voor je grafische diensten en producten ook bij ons terecht kunt. Wij zijn een full service webdesign bureau maar eigenlijk dus meer dan dat!

Grafische vormgeving

Binnen ons team hebben wij veel expertise als het gaat om grafische vormgeving en grafische technieken. Bij het ontwerpen van websites maken we ook gebruik van grafische principes. Natuurlijk moeten we bij het ontwerpen van een website ook rekening houden met allerlei web-technische aspecten maar vlakverdelingen, lettertypen, spatieringen, regelafstanden etc. zijn allemaal bekend uit de grafische vormgeving.

Drukwerk realisatie

Pixel Creation biedt aan om al je drukwerk voor je te verzorgen. Bij drukwerk moet je denken aan het ontwerpen van je logo, beeldmerk en huisstijl. Als het gaat om drukwerk dan verzorgen wij alle aspecten, van vormgeving tot oplevering. Kleinere producties zoals briefpapier en enveloppen kunnen we in huis verzorgen. Het meeste drukwerk wordt door ons ingekocht bij regionale partijen. Wij hebben hier goede partners in gevonden en zijn in staat op drukwerk te leveren tegen heel aantrekkelijke tarieven.

Signing

Voor wie het niet weet of kent: je hebt het over drukwerk als de drager van de inkt papier is. Kunststof stickers, raambelettering, reclameborden en vlaggen zijn geen drukwerk maar vallen onder signing. Voor signing geldt hetzelfde als voor drukwerk; de kwaliteit van het grafisch ontwerp bepaald in grote mate de uitstraling van het eindresultaat. Net zoals bij webdesign werken wij de ontwerpen uit in Adobe programma’s. Voor drukwerk en signing gebruiken wij voornamelijk Adobe InDesign en Illustrator. Afbeeldingen worden bewerkt in PhotoShop.

Bestellen

Drukwerk en signing kun je bestellen door een mail te sturen naar support@pixelcreation.nl. Vanaf volgende maand bieden wij het meest bestelde drukwerk zoals briefpapier, enveloppen en stickers ook via e-commerce aan op onze eigen website.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1