Security Keeper
Security Keeper

Security Keeper

Als webdesign bureau hebben wij toegang tot heel wat data waarbij we altijd gebruikersnamen en wachtwoorden nodig hebben om in te loggen. Dit betreft platformen waarop wij zelf moeten inloggen zoals onze eigen cloudservers en het betreft omgevingen waarvan wij toegang hebben verkregen in het belang van ons werk. Dit laatste is bijvoorbeeld het geval als wij toegang hebben gekregen tot een domein dat niet ons beheer is. In al deze gevallen leggen wij de inlogprotocollen vast in Security Keeper, dit is onze digitale kluis.

Hoe werkt een digitale kluis?

Alle onze medewerkers hoeven maar één gebruikersnaam met wachtwoord te onthouden. Dit mogen ze met niemand delen. Met deze inloggegevens krijgen ze toegang tot hun persoonlijke deel van de digitale kluis van Security Keeper. Medewerkers mogen geen wachtwoorden in hun browser opslaan, in een andere wachtwoordmanager of waar dan ook. Enkele medewerkers zijn beheerder van het Security Keeper systeem; zij monitoren of de gebruikte wachtwoorden veilig zijn, of 2FA (Two-Factor Authentication) gebruikt wordt en of de medewerkers wel de juiste rechten hebben op het systeem.

Wat is het gemak van dit wachtwoord systeem?

Ben je in je browser ingelogd in Security Keeper dan kun je gemakkelijk inloggen op alle websites en platformen waar je de rechten toe hebt. Zelf in het geval dat 2FA nodig is krijg je de juiste codes direct door vanuit Security Keeper; als medewerker gebruik je dus niet je eigen mobiel om te kunnen inloggen maar je kunt direct door als alles goed is ingesteld.

Veiligheid staat voorop

Omdat wij professioneel werken staat veilig werken altijd op één. Wij doen er alles aan om de dataveiligheid zo optimaal mogelijk te houden en het gebruik van een wachtwoord manager is hierin essentieel. Van jou als klant vragen we om nooit wachtwoorden met ons te delen maar geef ons toegang door een gebruiker aan te maken met het mailadres beheer@pixelcreation.nl. Vervolgens stellen we zelf ons wachtwoord in en deze slaan we veilig op in Security Keeper. Je blijft dus zelf altijd de controle houden over onze gegevens en over onze inlogsessies.

Wachtwoordmanager aanschaffen?

Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van een wachtwoordmanager ook voor jouw bedrijf of organisatie noodzakelijk is om veilig te kunnen werken. Mocht je dit nog niet geregeld hebben dan adviseren wij om dit snel op te pakken. Mocht je meer willen weten over hoe het bij Pixel Creation geregeld is of heb je hulp nodig bij het installeren? Neem contact met ons op en we helpen je hier graag mee. Veilig internet en veilig internetten is onze core business, hier kunnen we niet zonder!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1