Startende ondernemer?
Starter?

Startende ondernemer?

Als startende ondernemer heb je bij ons een streepje voor. Wij helpen je graag bij de start van je bedrijf, hiervoor bieden we verschillende diensten aan. Gewoon omdat wij ooit ook zelf gestart zijn!

Het begint met een ondernemingsplan, een stappenplan en een financieel plan. Maar leuker is natuurlijk het bedenken van een passende bedrijfsnaam. Hier kun je lang over na denken, met verschillende mensen over praten of je kunt het aan een AI chatbox vragen.

Domeinnaam versus bedrijfsnaam

Voor de meeste bedrijven en organisaties is de website het belangrijkste marketingmedium. Hebben we het over de website dan hebben we het over je domeinnaam. De domeinnaam moet het liefst gelijk zijn aan je bedrijfsnaam of in elk geval passend bij je bedrijfsnaam of bij de activiteiten van je bedrijf. Als de naam van je bedrijf nog niet definitief is dan raden wij vooraf te bekijken of het domein met de gewenste naam nog beschikbaar is.

Domein verkrijgen

We zeggen al snel dat we een domein gekocht hebben maar eigenlijk koop je geen domein maar je verwerft het recht om het te gebruiken. Domeinen worden beheerd door domein registratiebureaus. Voor .nl domeinen is dat het SIDN in Arnhem. Wil je weten of een domein beschikbaar is dan check je dat eenvoudig op de website van de SIDN.

Domeinbeheer

Als je een domein wil vastleggen dan kan dat via ons. Wij beheren duizenden domeinen voor onze klanten. Dit zijn .nl domeinen maar ook .com domeinen of domeinen met andere extensies. Wij zorgen ervoor dat het domein op jouw naam komt te staan (de eigenaar of houder) en wij regelen het DNS-verkeer. De DNS-instellingen regelen het internetverkeer rondom jouw domein. Je e-mail, website, intranet en misschien zelfs de aansturing van de printers; dit werkt allemaal dankzij de DNS-instellingen. De prijs die je via ons betaalt voor je domein is inclusief het beheer van de DNS-instellingen, het beheer van subdomeinen en het redirecten van het internetverkeer, als dat gewenst is.

KVK

Heb je al je plannen uitgewerkt en een domeinnaam vastgelegd dan is het tijd om naar de Kamer van Koophandel te gaan. Je laat je bedrijfsnaam , soort activiteiten en je domeinnaam vastleggen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Als dit is afgerond zetten ze je nog even op de foto bij een mooie banner van de Kamer van Koophandel en dan gaat het grote avontuur echt beginnen!

Service voor starters

Belangrijkste zaken waarmee we jou als startende ondernemer mee van dienst willen zijn:

 • Bedrijfsnaam bedenken
 • Domein vastleggen
 • DNS-instellingen beheren
 • E-mail licenties verzorgen via Microsoft
 • Microsoft365 bureau omgeving inrichten
 • Marketingplan uitwerken
 • Merkregistratie merkenrecht (via het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom, het Boip te Brussel)
 • Ontwikkelen van je nieuwe website
 • Logo ontwerp
 • Huisstijl ontwikkeling
 • Huisstijl drukwerk realisatie
 • Promotioneel drukwerk en signing
 • Speciaal hostingtarief voor startende ondernemers (ZZP-ers)

Pixel Creation is een bureau met een praktische manier van denken en doen. Voor missie- en visieontwikkeling, strategische positionering en concurrentie- en marketing analyses moet je niet bij ons zijn. Maar in design, techniek en communicatie zijn wij graag jouw partner. Speciaal voor starters hanteren we gereduceerde tarieven. Een steuntje in de rug bij de start van jouw bedrijf!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1