Startende onderneming Gelderland
Tips voor starters

Startende onderneming Gelderland

Start je een onderneming in Gelderland? Stappenplan: domein, bedrijfsnaam, KVK, huisstijl ontwikkelen. En subsidie voor digitalisering aanvragen!

Start je een onderneming in Gelderland? Stappenplan: domein, bedrijfsnaam, KVK, huisstijl ontwikkelen. En subsidie voor digitalisering?

Onze diensten voor starters

Veel zaken waarmee je als starter mee te maken krijgt betreft diensten die wij je kunnen bieden. Zo helpen we je bij het bepalen van een goede domeinnaam en bedrijfsnaam, ontwerpen we je logo en ontwikkelen we je huisstijl. Daarnaast wil je juist als starter je digitale infrastructuur goed neerzetten. De Provincie Gelderland biedt startende ondernemers subsidie, die je goed kunt inzetten voor marketing en digitalisering. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende startende ondernemingen geholpen met het succesvol aanvragen van subsidie voor het ontwikkelen van de website of het verder digitaliseren van de onderneming.

Startversneller subsidie Gelderland

Als je startende ondernemer bent en je gaat je vestigen in Gelderland dan is er de Startversneller. Je kunt van de Provincie Gelderland € 1.000 subsidie krijgen voor een goede start van jouw bedrijf. Deze subsidie kun je gebruiken voor coaching. Ondernemers uit Gelderland kunnen bovendien een tweede subsidie aanvragen voor het volgen van een vakopleiding. De Startversneller moet je wel voor 1 juli 2024 aanvragen!

Digitaliseringsvoucher Gelderland

In de afgelopen jaren heb je ook nog een andere subsidie, naast de Startversneller. Je kunt een voucher van € 2.500 aanvragen om je bedrijf (verder) te digitaliseren. Doe de zelfscan digitalisering en bekijk of jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt.

Start van je bedrijf in Gelderland

Als je een nieuw bedrijf start dan zijn er een aantal zaken die je goed geregeld wilt hebben. Je laat je inschrijven bij de Kamer van Koophandel, vraagt een zakelijke bankrekening aan etc. etc. Wij van Pixel Creation adviseren je graag als het gaat om de opzet van je bedrijf. Wij helpen je graag op weg in de keuze in soflwarepakketten:

  • Boekhoudpakket (bijv. Moneybird)
  • Mailsysteem (bijv. Microsoft Outlook)
  • Bureausoftware (bijv. Microsoft365)
  • Nieuwsbrief systeem (bijv. MailCamp)
  • Betaalprovider (bijv. Mollie)

Daarnaast bieden we je onze expertise aan als het gaat om:

  • Vaststellen bedrijfsnaam
  • Vastleggen domein
  • Hostingpakket installeren
  • Huisstijl ontwikkeling incl. een nieuw bedrijfslogo
  • Webdesign en webdevelopment

Huisstijl ontwikkeling

Als startende ondernemer heb je veel zaken te regelen. Je hebt daarbij vast een aantal zaken in je hoofd maar als je eenmaal gestart bent kom je er pas achter wat er allemaal bij komt kijken. De eerste jaren bevindt het bedrijf zich in de start-up fase; pas als je daar doorheen bent gekomen kun je het bedrijf laten groeien naar de gewenste omvang. Toch is het goed om bij de start van je bedrijf na te denken wel logo, welk beeldmerk en welke uitstraling dan het beste bij je bedrijf passen. Te vaak maken wij mee dat bedrijven starten met een zelf gemaakt logo en dat dit dan in de eerste jaren een aantal maal wijzigt om te komen tot een volwassen logo dat jaren meegaat.

Het logo, het beeldmerk, de foto’s die je kiest, het letterfont dat je gebruikt; dit zijn allemaal zaken die onderdeel zijn van de huisstijl van het bedrijf. Bedenk dat je vanaf de start van je bedrijf langzaam aan een imago aan het opbouwen bent. Het logo of beeldmerk is vaak de eerste kennismaking. Potentiële klanten zien je logo in een advertentie of op social media voorbij komen. Een logo is dus vaak de eerste kennismaking; en deze moet direct al goed zijn, zo weten we in de marketing en communicatie.

Professionele branding

Als gepassioneerde vakgekken kijken we natuurlijk graag direct vanaf de start al met je mee. Zaken als bedrijfsnaam, domein, logo en huisstijl worden vaak bij de start van het bedrijf ontwikkeld. Wil je een vliegende start maken als jonge ondernemer in Gelderland? Schakel ons webdesign bureau in en jouw start-up krijgt gegarandeerd een professionele branding waarmee je jaren vooruit kunt!

Logo / huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een nieuw logo of een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Laat onze creatieve vormgevers dan met je meedenken!

Neem contact op

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Logo / huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een nieuw logo of een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Laat onze creatieve vormgevers dan met je meedenken!

Neem contact op
1