Werksfeer en waardering
Gezellig

Werksfeer en waardering

De werksfeer bij Pixel Creation is informeel en het is er vrijwel altijd gezellig. Samen zoeken we naar de balans tussen goed presteren en ontspannen met elkaar omgaan. Naast individuele arbeidsvoorwaarden werken we daarom met een Personeelshandboek.

Personeelshandboek

In het Personeelshandboek staan allerlei arbeidsvoorwaarden en regelingen beschreven die van van belang zijn voor zowel werkgever als voor het team. Het gaat bijvoorbeeld om zaken als huis- en gedragsregels, arbeidsmoraal, gebruik van eigendommen van Pixel Creation etc. Allemaal belangrijke documenten zoals arbeidsreglementen, calamiteitenplan datalekken, thuiswerkprotocollen en gebruikersovereenkomsten zijn allemaal omschreven in het Personeelshandboek.

ICT Waarborg

Basis van de documenten die wij bij Pixel Creation gebruiken komen van ICT Waarborg. dan gaat het over het personeelshandboek maar ook voor arbeidscontracten, algemene voorwaarden, dienstverleningsdocumenten en Service Level Agreement contracten. De modellen van ICT Waarborg gebruiken we als leidraad; we hebben ze daarnaast aangepast zodat ze passen bij ons bedrijf, ons team en onze klanten.

Waardering

Gelijkwaardigheid en respectvol met elkaar omgaan is vanzelfsprekend. Als team zetten we ons maximaal in voor onze klanten maar daarbij houden we de sfeer intern goed. Het is altijd fijn om naar kantoor te gaan en je wordt gewaardeerd om wie je bent. We werken er samen dagelijks aan om deze doelen te realiseren. We vieren samen onze successen en soms delen we in elkaars verdriet. Samen zijn we en fantastisch team en dat zie je terug in de resultaten die wij boeken bij het online vindbaar maken van jouw bedrijf of organisatie.

Aansprekend bedrijfsprofiel?

Spreken de bedrijfscultuur van Pixel Creation je aan? Als je wil weten hoe wij het allemaal aanpakken kom dan gerust eens langs; wij delen onze ervaringen graag met je. Ben je op zoek naar een werkgever die oog heeft voor wie jij bent en hoe jij je graag wilt ontwikkelen? Stuur een open sollicitatie naar info@pixelcreation.nl en we nodigen je graag uit om de mogelijkheden te verkennen.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1