Winning Team
Winning Team

Winning Team

Bij Pixel Creation zijn we als team goed op elkaar ingespeeld. We werken samen aan mooie projecten, vieren successen en helpen elkaar altijd!

Ontwikkeling en innovatie

In ons webdesign vak gaan de ontwikkelingen heel snel. Hoe wij nu een website opbouwen of code schrijven is heel anders dan in het verleden. Wij passen onze werkwijze continu aan omdat we voorop willen lopen. Software updates, verbeterde techniek, nieuwe inzichten; wij omarmen kwaliteitsverbeteringen en voeren ze waar mogelijk direct door. Als team samen te werken aan ontwikkeling en innovatie schept een enorme band en dat vertaalt zich in het boeken van resultaat.

Verantwoordelijkheden

Binnen ons team heeft ieder zo zijn of haar verantwoordelijkheden op grond van het functieprofiel. Daarnaast heeft iedereen extra taken op grond van ervaring, verleden of kennis en kunde. Wij zijn hierin erg goed op elkaar ingespeeld en weten precies wie van ons de vraag het beste kan oppakken of het project het beste kan begeleiden. Door elkaars kwaliteiten zo te benutten werken we efficiënt en effectief.

Samenwerken met GitHub

Wij gebruiken GitHub als planningstool. We werken met versiebeheer en loggen wie welke wijzigingen doorvoert en wanneer. Het gebruik van GitHub is in het begin wel even wennen geweest maar uiteindelijk ervaren we de voordelen. Wil je eens weten of het werken met GitHub voor jouw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Neem gerust eens contact met ons op; ook hierin helpen we je graag op weg.

Duurzaam

Wij zijn er samen van overtuigd dat het ook voor een webdesign bureau van belang is om te werken aan duurzaamheid. Wij zijn er voor onze klanten maar ook voor elkaar en dat geeft ons een grote verantwoordelijkheid. Wil je een duurzame relatie met jouw webdesign- of communicatiebureau? Wij komen hierover graag met je in gesprek!

Winning Team

Pixel Creation heeft een fantastisch team mensen die er samen graag de schouders onder zetten om jouw bedrijf of organisatie een passende online aanwezigheid te geven. Als je ons het vertrouwen geeft om jouw merkbekendheid te geven en om jouw website en alles wat daarbij komt kijken te beheren dan zal je ervaren wat ons winning team voor elkaar krijgt. Bel ons om jouw wensen door te geven; durf je het aan?

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

1