Het proces vertrouwen
Afspraak is ...

Het proces vertrouwen

Wij geloven in het ‘rendement van vertrouwen’. Als het vertrouwen hoog is dan werken we fijn samen en komen we samen tot de meest waanzinnige resultaten!

Fixed price

Voordat je met ons in zee gaat brengen wij een offerte uit. Hierin bieden we, meestal tegen een ‘fixed price’, aan om een website voor je te ontwikkelen. Wat is een ‘fixed price’? Een fixed price wil zeggen dat je krijgt wat wij zeggen tegen de prijs die we offreren. Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Een website ontwikkelen is niet hetzelfde als een product kopen. Bij een intensief project zoals de ontwikkeling van een hele nieuwe website wijzigt er nogal eens iets gedurende de samenwerking. Er zijn toch meer wensen, sommige dingen zijn toch overbodig en soms hebben we elkaar gewoon niet goed begrepen. Een fixed price lijkt dan geen handige afspraak. Toch hanteren wij meestal de ‘fixed price’ omdat jij als klant het recht hebt om vooraf te weten waar je aan toe bent. Wij hebben in de loop van de jaren al heel wat projecten mogen uitvoeren en we merken dat jij als klant niet alleen in ons als bedrijf vertrouwen moet hebben maar je moet ook het proces vertrouwen. Bij Pixel Creation werken we er hard aan om dit vertrouwen te verdienen en het niet te ‘beschamen’.

Grenzen aangeven

Wij communiceren tijdens het proces over wat er goed gaat maar ook over wat er fout gaat. Of, laat ik het zo zeggen, wat er beter kan. En dus geven we ook grenzen aan. In al deze situaties staat bij ons de gezamenlijke belangen voorop. Wij willen je als klant graag leren kennen en inspelen op jouw wensen en behoeften. Je moet erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om jouw project succesvol te maken. Je kunt gerust op onze kennis en ervaring vertrouwen. Wij weten welke impact een design heeft en wat helpt in je vindbaarheid en wat niet. Technische oplossingen die voor jou logisch lijken kunnen later veel problemen geven die wij al direct voorzien. Bij Pixel Creation werkt een heel team specialisten dagelijks aan dit soort zaken, vertrouw er dus maar op dat wij weten hoe het zit!

Afspraak is afspraak

Anderzijds vertrouwen wij jou dat je je aan de afspraken houdt en begrijpt dat soms aan beide kanten concessies gedaan moeten worden. En de fixed price? In principe houden wij ons hieraan maar het kan zijn dat meer- of minderwerk afgesproken wordt. In de regel gaat het wel om meerwerk, maar dat communiceren we tijdig en voordat de kosten daadwerkelijk gemaakt worden. Maar voorop staat altijd: afspraak is afspraak.

Sparring partner

De nieuwe website moet passen bij je doelgroep maar ook bij wat je voor ogen hebt, wat je wilt bereiken met jouw bedrijf of organisatie. Heb je vragen of opmerkingen gedurende het proces? Mail dan naar onze Support afdeling (support@pixelcreation.nl). We zijn vrijwel altijd bereikbaar, ook via WhatsApp of telefonisch. Ook buiten kantooruren zien we wie er belt en reageren we als het nodig is.

Het is in ons wederzijdse belang dat we gedurende de ontwikkeling van de website goed bereikbaar zijn. Wij hebben zowel tijdens het creatieve proces als tijdens de technische realisatie een ‘sparring partner’ nodig als we tegen dingen aanlopen of tussentijds even feedback willen.

Welkom bij Pixel Creation

Je bent van harte welkom op ons kantoor Stikkerbuilding om jouw project met ons te bespreken en nog eens door te praten over onze werkwijze die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1