Moswand op kantoor
Moswand

Moswand op kantoor

De vormgeving en uitwerking van jouw bedrijfslogo is voor ons dagelijkse bezigheid, maar een moswand? Sinds wij op ons eigen kantoor een mooie moswand hebben krijgen we regelmatig de vraag; waar heb je dat besteld? Voor moswanden werken we samen met ExtraVert in Ede.

Een logo op de moswand?

Versterk de merkbeleving van je bedrijf door het bedrijfslogo toe te voegen aan de moswand. Hiervoor bieden we verschillende opties. De logo’s die wij ontwerpen slaan wij op in vectorformaat. Een vectorlogo gebruiken we voor het maken van lichtletters of gesneden letters. Gesneden letters kunnen gemaakt worden van kunststof of geborsteld aluminium. Deze gesneden letters worden door een lokale partner van Pixel Creation gefabriceerd. Wij adviseren je over materiaalkeuze, dikte en kleur.

Logo in LED-verlichting

Het logo kan extra cachet krijgen door LED-verlichting toe te passen. LED-verlichting kan achter de kunststof letters gemonteerd worden of we gebruiken LED NEON-verlichting; in dat geval is de hele tekst verlicht. Wij verzorgen het design van je logo en desgewenst ook de uitvoering inclusief montage op de moswand. Het is ook mogelijk om het logo apart aangeleverd te krijgen inclusief montageinstructie. De montage kun je gemakkelijk zelf uitvoeren op een moment dat het jou uitkomt. Een prachtige moswand met bedrijfslogo geeft een professionele uitstraling aan jouw kantoor of of bedrijf.

Moswand met echt mos?

Het mos van je moswand heeft echt geleefd maar is gedroogd en geprepareerd zodat het jarenlang meegaat. Een moswand binnenshuis is dus geen levend mos. Een moswand heeft een positieve werking op de akoestiek en het geeft een fijne sfeer. Groen is een rustgevende kleur en het mos ziet er gezellig uit. Een moswand met levend mos kan eigenlijk alleen buiten gebouwd worden; mocht je hier meer informatie over willen ontvangen dan adviseren we je contact op te nemen met ExtraVert; zij zijn specialist in het aanleggen van onder meer moswanden, zowel buiten- als binnenshuis.

Groen kantoor

Pixel Creation heeft zelf een mooi groen kantoor en we werken fijn samen met ExtraVert. Het logo van ExtraVert zelf is een van de eerste door ons ontworpen logo’s en gaat al ruim 20 jaar mee! Wil je ook een mooi groen kantoor? Via ExtraVert kun je de mooiste planten aanschaffen, inclusief bakken en potten. Je kunt bovendien het groenonderhoud volledig aan ExtraVert overdagen. Wij van Pixel Creation werken graag een mooi logo voor je uit en zorgen ervoor dat het bestand te verwerken is tot lichtletters of snijletters. Interesse? Mail naar info@pixelcreation.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1