Onze partners
Samen sterk

Onze partners

Pixel Creation is een full service webdesign bureau. Dat brengt je wellicht op de gedachte dat wij alle benodigde expertise ook zelf in huis hebben. Wij zijn specialisten op het gebied van grafisch design, webdesign, front-end, back-end, domein, hosting en Microsoft licenties.

Een aantal diensten die we niet, of niet geheel, zelf in huis hebben besteden we uit bij bedrijven uit de regio Arnhem-Nijmegen. Dit allemaal onder het motto: ‘Samen sta je sterk!’
Hoe werkt dat uitbesteden en wie zijn onze partners hierin?

Focus op kernactiviteiten

Zoals elk professioneel werkend bedrijf focussen wij ons graag op onze kernactiviteiten, zoals hierboven omschreven. Voor ander specialistisch werk werken we intensief samen met bedrijven waar we in de loop van de jaren een fijne relatie mee hebben opgebouwd.

Print en sign partners

Als het gaat om een enkele poster of sticker dan kunnen we die zelf printen. Maar het meeste drukwerk wordt op grote drukpersen of digitale printmachines vervaardigd. Ik zelf, Jaco van Maaren, heb ruim 20 jaar ervaring in de realisatie van grafische producten en diensten. Wij weten precies hoe het drukwerk gemaakt moet worden en waar we het kunnen uitbesteden. In dit geval fungeren wij als drukwerk makelaar. Het grafisch ontwerp en het DTP-en (vervaardigen van drukgerede bestanden) wordt door ons zelf gedaan. Vervolgens laten wij het bij een van onze partners vervaardigen tegen een speciaal tarief. Wij laten het drukwerk bij ons bezorgen of halen het af waarna wij de eindcontrole uitvoeren. Pas als het helemaal naar wens is voereen wij eventuele nabewerking uit en verpakken en leveren we het drukwerk aan onze klant.

Online marketing partners

Wij zeggen altijd dat de website centraal staat in de online marketing van het bedrijf. Maar marketing is een heel breed vakgebied. Het uitdenken van een marketingstrategie, het uitwerken van het marketingplan of het inrichten van een dashboard in Google Datastudio. Allemaal marketing activiteiten die meer vragen dan dat wij als webdesignbureau in huis hebben. Voor de inkoop van specialistische online marketing activiteiten werken we fijn samen met verschillende partners. De belangrijkste hierin is Nick van Maaren uit Elst. Nick zet zich met name in als kennispartner voor verschillende van onze klanten.

Contentcreatie partners

Teksten schrijven doen we deels zelf en deels besteden we het uit. Een professioneel tekstschrijver waar wij mee samen werken is Esther uit Elst. Zij neemt desgewenst een interview af over wat je drijft en wat je beoogt met de storytelling over jouw merk of bedrijf. Vervolgens werkt ze de tekst uit tot webcontent die wij voor jou online zetten op jouw website of webwinkel. Naast het uitbesteden van contentcreatie aan tekstschrijvers werken we intensief samen met verschillende partners op het gebied van fotografie (CG Fotodesign), videografie en animatie. Alles met het doel dat jouw website de bezoeker in actie laat komen.

Interieurdesign partners

Wij hebben verstand van vormgeving en design. Van kleuren en kleurcodes. Van resolutie en van vector. En juist omdat wij hier allemaal verstand van hebben krijgen wij wel eens de vraag of wij bijvoorbeeld een moswand of een wanddecoratie willen aanbrengen. Meestal gaat het erom dat de door ons ontwikkelde huisstijl/branding in het kantoor interieur wordt gebruikt ter versterking van de merkbeleving. Als het vervaardigen van het bord of het leveren van een banner een op zichzelf staande opdracht is dan voeren wij het werk zelf volledig uit. Maar als het een complete make-over van het interieur gedaan moet worden dan laten wij dit over aan een interieur adviesbureau. In ons geval werken we hierin fijn samen met Woningwens en LEAD Projectbureau uit Huissen.

ICT strategie partners

Vanuit ons kantoor Stikkerbuilding in Arnhem Zuid werken wij met een hecht team aan mooie projecten voor onze opdrachtgevers. Het komt ook wel eens voor dat een bedrijf de behoefte heeft dat Pixel Creation voor langere tijd intensief meekijkt en meedenkt over ICT vraagstukken. Steeds vaker zien we dat bedrijven een heel aantal softwarepakketten hebben aangeschaft die aan elkaar verbonden zijn middels koppelingen/API’s. Op een gegeven moment ziet de directie door de bomen het bos niet meer. Om te inventariseren welke software nodig is en wat overbodig is adviseren wij om (inbound) een ICT strategie partner in de arm te nemen. Wij werken hiervoor samen met MostValue_ uit Duiven. Martin van MostValue_ kent ons bedrijf als geen ander. Hij adviseert de ondernemer over de te nemen stappen en wij bieden de technische specialisten, de benodigde serverruimte en de softwarelicenties zodat de ICT structuur weer aansluit aan de behoefte van onze klant.

Geen vraag te gek

Wij hebben in het verleden nogal eens ‘exotische opdrachten’ uitgevoerd. In het verlengde van print en sign werk hebben we bussen bestickerd of hele wanden bekleed. We hebben uitgebreide marketingstrategieën uitgedacht en grote ondernemingen over de ICT infrastructuur geadviseerd. Dank zij nauwe samenwerking met onze gewaardeerde partners hebben we al deze projecten succesvol uitgevoerd en afgerond. Wij zijn altijd open in wat wij zelf doen en wat we uitbesteden; dus vraag er gerust naar want dit is niet iets waar wij geheimzinnig over doen.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1