Lets talk!
Lets talk!

Lets talk!

Tijd voor een nieuwe website of een redesign van de huidige website? Kom gezellig op bezoek bij Pixel Creation en we praten door over je wensen en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Een gesprek is altijd gratis en uiteraard geheel vrijblijvend!

Gesprek over je huidige website

Kun je vertrouwen op de dataveiligheid van jouw website? Voldoet je website aan de nieuwe digitoegankelijkheidsregels? Is je cookiemelding wel aangepast aan de actuele instellingen? Allemaal vragen waarop je wellicht niet direct een antwoord hebt. Pixel Creation heeft de specialisten in huis die je graag antwoord geven op al deze vragen. Kom bij ons op gesprek en we helpen je graag verder.

Strategische keuzes?

Is het tijd om strategische keuzes te maken in de marketing van jouw bedrijf of organisatie? In zo’n geval is het extra belangrijk dat je met de mensen om tafel komt die je hierin direct kunnen helpen. Onze online marketing specialist heeft veel ervaring met waar je allemaal rekening mee moet houden als je een rebranding voor je bedrijf overweegt. Bij ons ben je welkom voor een goed gesprek over strategische keuzes in de marketing.

Overleg met onze designer

Bij de start van een nieuw project betrekken we de designer graag bij het gesprek. Je maakt zo persoonlijk kennis met degene die jouw website ontwerpt. Naast dat onze designer moet weten wat er gemaakt moet worden is ook van belang dat de designer de juiste ‘tone of voice’ meekrijgt. Alleen door elkaar direct te spreken kun je goed overbrengen wat je met de website beoogt en welke sfeer daar volgens jou bij past. Wij hebben gemerkt dat projecten aantoonbaar succesvoller zijn als onze designer vooraf alles goed met je doorneemt.

Vergaderfaciliteiten

Onze vergaderruimte wordt dagelijks gebruikt voor goede gesprekken over websites, branding en online marketing. Naast deze ruimte hebben wij toegang tot meerdere vergaderfaciliteiten in Stikkerbuilding. En ook in ons restaurant Commanderie Gelderse Poort drinken we graag een kop koffie of iets anders. Voel je vrij om eens af te spreken en zo samen door te praten over de vragen die je hebt over je website of over een nieuw idee of project.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1